Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

O nouă acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice, în municipiul Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare, Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec și Serviciul Local de Colectare Satu Mare, în colaboare cu Corpul Voluntarilor Ecologi din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare, îi invită cetățenii să participe la o nouă acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice, care va avea loc sâmbătă, 16 decembrie 2017.

Acțiunea din această perioadă vine și în întâmpinarea cetățenilor care, în preajma sărbătorilor de iarnă achiziționează noi aparate electrice și electronice, aceștia fiind invitați să renunțe la cele vechi într-un mod corect, fără a le depozita lângă punctele gospodărești.

Programul acțiunii de colectare se va derula între orele 10.00-14.00, la mai multe puncte de colectare provizorii care îi așteaptă pe cetățeni să aducă aparate electrice și electronice, becuri sau baterii, spre a fi colectate selectiv și trimise la reciclare. Aceste puncte de colectare vor fi amenajate în următoarele locuri din oraș:

 

  • Zona Centru – lângă Colegiul Național “ Ioan Slavici“
  • Zona 14 Mai – lângă Școala Gimnazială “Vasile Lucaciu“
  • Piața Titulescu – lângă Școala Generală Nr.10
  • Cartier Micro 14 – lângă Școala Generală ”Mircea Eliade”
  • Cartier Micro 15 – lângă Școala Gimnazială “Bălcescu -Petofi”
  • Cartier Micro 16 – lângă Școala Gimnazială “Avram Iancu”
  • Cartier Micro 17 – lângă Școala Gimnazială “Ion Creangă”
  • Cartier Carpați – lângă Școala Gimnazială “Octavian Goga”

În plus, în cadrul acțiunii se vor prelua gratuit deșeurile de echipamente electrice și electronice care sunt voluminoase direct de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție, apelând TelVerde 0800 444 800, număr apelabil gratuit, din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă.

De asemenea, cetățenii pot să aducă aparate electrice și electronice, becuri sau baterii, la Centrul de Colectare permanent de pe strada Depozitelor nr.23.

Sursa – Primăria Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.