Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Director nou la Teatrul de Nord: Nagy Orban

Nagy Orban este noul director al Teatrului de Nord Satu Mare, a anunțat astăzi primarul Kereskenyi Gabor, în cadrul unei conferințe de presă.

Noul director al Teatrului de Nord, Nagy Orban, este actor, şi a fost timp ce cinci ani director la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Satu Mare. Astfel, Nagy Orban îl înlocuiește la cârma Teatrului de Nord pe afaceristul Vasile Țăran, cel care a condus instituția în ultimii ani.

Noul director îşi propune să ia unele măsuri organizatorice, să crească numărul de bilete vândute dar mai ales să ridice nivelul calitativ al spectacolelor. El consideră că dacă sunt spectacole bune atunci sătmărenii vor veni în umăr mare la teatru.

5 comentarii

  1. mipudeco Răspunde

    CIUTA, NOTA ZERO LA PURTARE sunt doar doua nume ale unor spectacole frumoase ce ar aduce spectatorii in sala.

  2. Vero Răspunde

    Teatrul român sa aiba un director maghiar! Romanilor unde sunteti? Dormiti? Avem atatia actori romani cu prestanta buna, actori cu renume, care au stat zeci de ani pe scena. Acesti actori trebuie sa fie manageri, nu un ungur impus de Kereskeny! Sincere mesaje de rusine romanilor!

  3. pastorita Răspunde

    Ca e maghiar ne asteptam,dar vreau sa stiu,vorbeste si limba romana??? Ca eu ca cetatean roman nu cunosc lb.maghiara!!?????
    Ce ne facem daca nu stie???
    Oricum nu o sa stea sa i se incalzeasca scaunul mult,daca nu are rezultate!!
    Asa ca la munca dl.director!!!!
    Fara suparare o intrebare!! Ce ati prestat inainte sa ajungeti director de teatru??? Nu de alta dar sa stim si noi,pt ca sunteti angajatul orasului Satu Mare,nu uitati!!!!!

  4. InimaDeLeu Răspunde

    Dragi hateri, nationalisti si xenofobi satmareni,

    Exista un director general al teatrului, care este de ieri Nagy Orban. DAAAR … fiecare din cele 2 sectii ale teatrului are un director artistic: unul roman Ovidiu Caita la sectia romana si unul maghiar Besseniyei Istvan.
    Si dl Orban stie romana bine-mersi si o vorbeste si scrie mai bine decat 90% din comentatorii de pe acest site. Oricum, chiar daca maine Orban intra in coma 6 luni, va fi un manager mai bun decat a fost dl Taran in ultima jumatate de an. Un manelist idiot si afacerist care a distrus tot ce s=a construit bine in ultimii ani in teatrul satmarean.
    Asa ca, stimati dilai, va rog sa incetati cu ura si cu vorbele tampite. Ura nu poate sa construiasca nimic, ura doar distruge. Daca vreti un viitor mai bun pentru copii vostrii, pentru copiii copiilor lor, sau doar pentru viata voastra trista si de rahat, renuntati la ura si intampinati problemele cu intelegere, logica, bun-simt si pofta de viata.
    Muuue la hateri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.