Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Incendiu puternic la o casă. Pompierii s-au luptat ore în șir cu focul

Incendiu la o casă de locuit din satul Mesteacăn. În data de 09.12, la ora 22:38, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui incendiu la o casă de locuit din satul Mestecăn.

La fața locului s-au deplasat atât pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, cât și pompieri din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș, cu câte o autospecială de stingere cu apă și spumă. Până la sosirea forțelor profesioniste, pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Halmeu au acționat cu echipamentele din dotare pentru limitarea incendiului.

La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul imobilului. Intervenția s-a dovedit a fi una dificilă și de lungă durată, din cauza cantității mari de material combustibil (lemn) existentă în partea superioară a construcției, respectiv în structura acoperișului. Pompierii au luptat cu flăcările timp de 3 ore și 40 de minute, încercând să împiedice propagarea incendiului în interiorul imobilului.

Cauza probabilă a incendiului: aprinderea materialelor combustibile din componenţa acoperişului în urma căderii de jar sau scântei din hornul pentru evacuarea fumului.
Din fericire, nu au existat victime.

Sursa – ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.