Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Noi imagini de la Moftin: Pompierii depun eforturi uriașe. Se eliberează zona

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare continuă lupta cu flăcările de la sonda de gaze de la Moftin. Zeci de pompieri se află și acum la fața locului și continuă misiunea de menținere a siguranței în zonă.

Potrivit ultimelor informații, flacăra se menține intactă, însă reprezentanții ISU îi asigură pe cetățenii din Moftin că situația este sub control. În aceste momente, pompierii eliberează zona pentru ca totul să fie pregătit în cazul în care se decide că este momentul marii intervenții de lichidare a incendiului.

Nu se știe cu exactitate când se va interveni pentru stingerea focului, însă echipele sunt pe poziții, iar zona va fi pregătită pentru asaltul final.

 

 

2 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Ce bine ca toti (sau aproape) le stim multumi doar atunci când avem nevoie de ajutorul lor, si aici ma refer la pompieri când ne arde ceva,la politisti când avem un necaz, la jandarmi când trebuie sa asigure ordinea si intervin riscandu-si viata, la cei din penitenciare care stau nas in nas cu cei mai periculosi oameni nu mai vb de cei din armata din teatrele de operatiuni ,in timp ce noi ceilalti sarbatorim ei sunt pe baricade,dar atunci când auzim ca vai au iesit la pensie la 50-55 ani in conditii legale la limita de varsta prevazuta pt ei datorita sacrificiilor facute toata viata ,atunci TOTI STIM SA-I BLAMAM,facandu-i in fel si chip. RUSINE ACELORA.

  2. sm Răspunde

    FELICITĂRI POMPIERILOR ȘI TUTUROR CELOR CARE S-AU IMPLICAT PENTRU REZOLVAREA ACESTEI SITUAȚII!
    SĂ LE DEA BUNUL DUMNEZEU MULTĂ SĂNĂTATE ȘI UN AN NOU MULT MAI BUN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.