Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO. Transurban a achiziționat autobuze noi. Vor rula în curând în municipiul Satu Mare

Transurban Satu Mare a achiziționat șase autobuze, ce urmează să fie puse în circulație în perioada imediat următoare. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp, pe pagina de Facebook a operatorului public de transport.

,,Avem deosebita plăcere de a vă anunța, că în foarte scurt timp veți avea posibilitatea de a circula cu autobuzele sosite în cursul zilei de azi 13.12.2017, în curtea societății Transurban S.A. În total 6 autobuze, marca BMC, care vor veni in sprijinul călătorilor. Vom reveni cu detalii”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Transurban Satu Mare.

 

8 comentarii

  1. Cetățean Răspunde

    Luam și noi niște gunoaie de autobuze ce nu le trebuie la alții … Jalnic de tot

  2. Kaska Valy Răspunde

    Ei ?Asa-i ca se poate?? Cati bani de la primarie merg in fiecare an la looserii de la oli ? Ok,sa fie si echipa de fotbal in municipiu,dar sa vina un finantator care sa o ia !! De ce nu are Baia Mare,sau alte orase mari, echipa de fotbal ?Pentru ca primaria si consiliul judetean nu-si permit sa arunce banii oamenilor pe apa sambetei !!Pentru 20-30 de ”suporteri” nu ai cum sa arunci bani pe geam intretinand o echipa de mana a treia cu bani multi,sau chiar foarte multi !!

  3. Tyago Răspunde

    Avem autobuzeee second!!! Super tare!!! Doar asa si-a facut directorul de la Transurban apartament, masina, etc..

    • Gomes Răspunde

      Esti sigur de ceea ce afirmi? Ca s-ar putea sa dai explicatii prin in alte parti daca nu corespunde realitatii ce insinuezi tu. Numa’ zâc!

  4. hunter Răspunde

    autobuze noi second
    haha

  5. M Răspunde

    In comunicat nu apare ca sunt noi.
    Intreb redactorii, de unde au informatia?

  6. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Noi sau second-hand autobuzele aduse nu sunt gunoaie…. gunoaie sunt unii cetățeni care n au respect pentru nimic,murdăresc sau deteriorează de la autobuze, vagoane de tren până la mobilier urban, săli de așteptare etc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.