Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

Mani Gyenes e pregătit pentru o nouă aventură în Raliul Dakar

 Mani Gyenes și Autonet Motorcycle Team se pregătesc pentru o nouă participare în cea mai prestigioasă competiție rally – raid din lume. Dakar 2018 va fi ediția cu numărul 40 a concursului și va reprezenta cea de-a opta participare a riderului sătmărean în competiție, anul trecut el obținând locul 17 în clasamentul general.

Dakar 2018 va fi a zecea ediție găzduită de America de Sud și se va întoarce, după o pauză de cinci ani, în Peru care, alături de Argentina și Bolivia, vor fi cele trei țări de pe traseul raliului. Competiția, care va însuma peste 9.000 de kilometri, va porni din Lima. Cel mai dificil rally raid din lume își va respecta și în 2018 faima și va testa priceperea și determinarea competitorilor de-a lungul a 14 etape extrem de solicitante. Linia de finish a Dakar 2018 va fi în Cordoba, Argentina, Mani și colegii săi de concurs fiind așteptați aici în data de 20 ianuarie. Riderul sătmărean va fi însoțit  de cei doi colegi ai săi, Laszlo Olah și Szabolcs Racz, cei doi mecanici care l-au sprijinit pe Mani Gyenes și în 2017.

“Mereu pornesc cu scopul de a-mi îmbunătăți cel mai bun rezultat. Până în acest moment, acesta este locul 14 la general. Anul acesta, doresc să urc și mai sus, dar și să câștig, din nou, clasa Marathon”, a declarat Mani Gyenes.

La fel ca anul trecut, Mani Gyenes va face parte, și în 2018, din echipa Autonet Motorcycle Team, iar principalii susținători ai campionului sătmărean sunt Autonet Import, Schlemmer Group, Motul și Pirelli. Îi dorim mult succes și noroc lui Mani Gyenes, și îi urăm să se întoarcă cu un nou rezultat excelent pentru el și pentru sporturile cu motor din România.

Multă baftă, Mani Gyenes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.