Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Adrian Cozma: ,,Trebuie să ajutăm Spitalul Județean. Acum nu e cazul de negocieri politice”

Consilierul județean Adrian Cozma face un apel către formațiunile politice din Satu Mare care sunt reprezentate în Consiliul Județean și îi îndeamnă pe membrii acestora la unitate pentru binele Spitalului Județean, pentru dezvoltarea sistemului de sănătate din Satu Mare.

,,În aceste zile am reușit să adun mai multe informații, să am aproape toate datele necesare ce țin de funcționarea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. De multe ori informațiile primite în rețeaua administrative sunt insuficiente pentru a înțelege ceea ce se întâmplă efectiv pe întregul an. Ținând cont că ședința aprobării bugetului Consiliului Județean va avea loc curând, am ținut să vin cu câteva propuneri clare pentru îmbunătățirea actului medical din județ.

Sigur că banii nu o să acopere toate dotările de care au nevoie instituțiile de profil, așa că împreună cu colegii consilieri și executivul sper să găsim cele mai bune soluții. Am întocmit o listă pe care o voi prezenta colegilor consilieri județeni. M-am consultat cu personal de specialitate, cu o parte a conducerii spitalului și sper că suntem pe drumul cel bun.

Funcționarea în condiții optime a Spitalului Județean de Urgente Satu Mare este obligatorie. Nu cred că putem amâna dotarea secțiilor cu ce este necesar, fie că vorbim de aparat RMN performant, de monitor pentru funcții vitale la secția de ginecologie-obstetrică, mese pentru consultaţii sau dotări pentru chirurgia plastică şi oncologie. De asemena reablitarea de urgenţă a secţiei de neurologie.

Nu cred că e cazul de negocieri politice sau să ne convingem unii pe alții că este nevoie de o susținere a achiziționării unor aparate absolut necesare. E valabil și pentru igienizarea și amenajarea unor spații din diferite secții și poate chiar realizarea unora noi pentru îngrijiri paleative. Lista completă o voi prezenta în comisia de specialitate, iar dacă acele propuneri se vor suprapune cu ceea ce a gândit conducerea CJ Satu Mare, atunci va fi mult mai ușor și mai lucrativ”.

14 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Ce-i mă, vine campania electorală?

  2. Nelu Răspunde

    Individul este vanzator la shop are oare habar de un spital ?
    Răspunsul este Nu…doar speculatii infantile.

  3. Jon Răspunde

    Asta numai poze de poponar are? Alo! Doamana care se plange pe la vami ….,, Fiul meu e avocat!” goldis are si bani din trafic de tigari si de persoane. Halal parinti in primul rand. Bagati copiii in posturi cheie si dupa….. Sa va fie rusine ,,doamna”. Dar interese inainte de toate…..Romanica sa traiasca! Domnisorul stie ce e ala spital din sm? Sau numai….

  4. Jon Răspunde

    Esti ca tatal tau . marioneta lui mama. Schomba- ti costumul pomohaci.

  5. Jony Răspunde

    Cred că nu mai ai țigări de la shop și crezi că o să poți fura ceva și de aici tu și toată familia ta. Înțelege că sa terminat.ascunde-te

  6. Nelu Răspunde

    Afirma cineva ca, in prezent e cel mai tare avocat din județ.

  7. Mircea Răspunde

    Mai frustraților care scrieți cu tot felul de pseudonime, nici măcar nu ați citit ce spune omul, eu îl felicit. Probabil faceti parte dintre cei care lingeți funduri pe la primarie pentru niște interese personale.
    Felicitări domnule Cozma!

  8. Dora Răspunde

    Este dezastru cum arată sectia de Neurologie.
    Domnule Cozma, mergeți într-o vizita acolo. Trebuie luate măsuri imediate.

  9. Olga Răspunde

    Va felicit pentru inițiativa, de sănătate avem nevoie in primul rând.
    Domnule Cozma nu băgați in seama comentariile răutăcioase ( scrise cu greșeli de ortografie) aceea din păcate in mod sigur sunt colegi de ai dumneavoastră de partid. Dar precis îi Cunoaște-ți dumneavoastră și mai bine.
    Apropo, aveți multe lichele în partid și din păcate mulți din aia sunt șefi in partid, care azi umbla după posturi și locuri de munca.

  10. Norick for President Răspunde

    Bravo bah, nici macar numele corect nu il stii. Spitalul Judetean de Urgente cica.

    “Mese pentru consultatii”. De cand se fac consultatii pe mese? Se pare ca scaune si paturi sunt.

    Vara ii o caldura de dai ortul popi in spitalul lu’ peste, iarna bagati bani cu nemiluita la incalzire ca nu sunt termonpane.
    Se vede cat de bine te-ai informat. Oare cine ti-a soptit?

  11. Daniel Răspunde

    Din păcate sunt foarte multe lipsuri la Spital. Această conducere a Consiliului Județean este cea mai slaba din ultimii 10 ani.
    Ăștia în 2 ani nu au făcut absolut nimic. Dezastru!
    Dar sa nu ne mirăm, acolo unde conduce UDMR este in general dezastru.

  12. y Răspunde

    Dați un GPS la băiatul ăsta Cozma să găsească Spitalul. Poate îl internează careva pentru o săptămână să vadă cum este. I-auzi s-a documentat! O fi vorbit cu asistenta din vecini. Iar apare articolul săptămânal cu el (probabil contra cost) ca să se afle în treabă și el, că altfel…..Interesant ceilalți 32 de consilieri județeni nu apar săptămânal, dar indiferent că are ceva sau nu de spus. Și acum de fapt am înțeles că va fi ședința la CJ și se vor aproba pentru Spital niște sume. Atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.