Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Amendă usturătoare. Transport ilegal de lemne, sancționat de jandarmii sătmăreni

Amendă usturătoare! O patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu pe raza localităţii Răteşti, a identificat o autoutilitară care transporta material lemnos. La solicitarea adresată proprietarului autoutilitarei de a pune la dispoziţie documentele de provenienţă ale materialului lemnos, acesta nu a putut prezenta nici un document valabil.

În acest context, patrula a dispus confiscarea materialului lemnos şi sancţionarea conducătorului auto cu suma de 5000 de lei.

Totodată, în acest sfârşit de săptămână, pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, efectivele unităţii au aplicat 8 avertismente scrise şi 19  amenzi în valoare de 5800 lei.

Sursa – Jandarmeria Satu Mare

 

3 comentarii

  1. Alin Răspunde

    Revin : urmariti “micile” transporturi de lemne cu duba pe ruta Medisa – Viile SM – SM ! puteti da amenzi “maneliste” !

  2. Cățel de cățel Răspunde

    Transporturile ilegale de material lemnos din Viile SM au mai fost aduse in actualitate aici dar nimeni nu vede, nu aude și nu știe nimic. In curând din Medișa se va putea vedea orașul fără nici o obstrucție vizuala.
    Chelesc bandiții, pe-o mâna cu primarul din Vii, absolut orice pădurice. Știm noi ca își au rădăcinile alde ăștia in câmpia Panoniei, defapt stabilirea lor a fost și rămâne una frauduloasa după ce au rașchetat totul in calea lor după fuga din Mongolia, dar sa lasi dom-le România fără păduri și fără consecințe e grav.
    V-om avea hotel Panonia, avem zi naționala cu muzica ungureasca imbecila, avem rezidenți cu duble cetățenii de dragul Ungariei și defrișam orice sentiment local deoarece patriotismul a rămas o relicva egala cu zero absolut.
    Am devenit exact ceea ce meritam: un popor minoritar in propria țară cheală.

  3. BoBBi bi imIUReszler Răspunde

    Idem in Pădurea Noroieni.Zeci de căruțe pleacă seara de seara și culmea e că trec pe langa casa directorului Fortiu,care se face că nu vede!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.