Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Au ascuns ţigări între saunele maşinii şi caroserie crezând că scapă. Poliţiştii i-au prins

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea, au descoperit și confiscat, peste 11.000 pachete cu țigări de contrabandă, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere.

În data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00, s-au prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățenii români K.V. și B.R., în vârstă de 37 respectiv 58 de ani,  călătorind cu o autoutilitară marca Mercedes Benz, înmatriculată în România.

Acționând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanelor și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un loc special amenajat între scaune și compartimentul marfă, cantitatea de 11.500 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de peste 34.000 lei, au fost reținute în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, cei doi cetățeni sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de  contrabandă, la finalul cercetărilor urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Un comentariu

  1. x-ulescu Răspunde

    Masina cu ,,saune ” ce mertan de lux aveau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.