Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Auchan vrea să construiască blocuri de locuințe

Planuri mari pentru Immochan în Satu Mare: proiect pilot la nivel național, demarat în municipiul Satu Mare. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Kereskenyi Gabor.

Primarul Kereskényi Gábor a avut marți, 30 ianuarie, o întâlnire cu reprezentanții companiei Immochan, care are intenția de a construi un amplu proiect imobiliar în zona în care este situat acum Centrul Comercial Auchan Shopping.

Prin acest proiect se urmărește dezvoltarea urbanistică a zonei, a serviciilor oferite și implicit oferirea unor altenative de petrecere a timpului liber, segment neexploatat încă în această zonă. În cadrul discuțiilor, edilul municipiului a subliniat că municipalitatea va oferi companiei Immochan tot sprijinul în realizarea documentațiilor și parcurgerea tuturor pașilor premergători demarării lucrărilor de construcție.

Reamintim că Immochan a cumpărat, în Satu Mare, 7 hectare de teren cu 1,5 milioane euro. “Am cumpărat un teren de şapte hectare la Satu Mare cu 1,5 milioane de euro, lipite de centrul comercial, unde vom face două lucruri: vom face o extensie a centrului comercial, de 10.000 mp, şi asta ne ocupă cam 2 ha, iar pe restul de cinci hectare vom face un cartier rezidenţial”, a declarat, la finalul anului trecut, Tatian Diaconu, directorul general al Immochan Romania.

Terenul se află în vecinătatea supermarketului Auchan, lângă Dedeman şi Praktiker. Ne propunem să depunem şi să obţinem autorizaţia de construcţie până prin luna martie şi ne-am propus, într-o situaţie ideală, să deschidem extinderea până la sfârşitul lui 2018”, a mai spus Diaconu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.