Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Olimpia Satu Mare s-a retras din campionat! ,,Regretăm că s-a ajuns la această situație”

Olimpia Satu Mare s-a retras din actualul sezon al Ligii 2, ediţia 2017-2018! Conducerea Olimpiei, prin preşedintele Istvan Merkli, a anunţat şi retragerea echipelor de juniori Under 19, respectiv Under 17 din competiţsaiile organizate de Federația Română de Fotbal.

Motivul retragerii Olimpiei din toate competiţiile în care este angrenată este descris în adresa către FRF: “Din cauza faptului că membrii fondatori şi asociaţi refuză să finanţeze clubul”. Datoriile Olimpiei sunt de aproximativ 500 de mii de euro.

Olimpia Satu Mare a fost penalizată de FRF până acum cu 42 de puncte din cauza litigiilor cu foştii jucători şi a ajuns la -19 puncte în clasament. În urma retragerii clubului sătmărean, cele două rezultate înregistrate pe teren în retur se vor schimba în victorii la “masa verde” pentru adversare.

Conţinutul adresei preşedintelui Consiliului Director al Olimpiei, Istvan Merkli, către FRF:

“Către Federaţia Română de Fotbal, Departamentul Competiţii.

Club Sportiv Fotbal Club Olimpia 2010 Satu Mare, având cod fiscal 27786261, cu sediul în Satu Mare, Piaţa 25 Octombrie nr. 1, reprezentată prin Merkli Istvan, în calitate de preşedinte C.D., prin prezenta vă aducem la cunoştinţă că din cauza faptului că membrii fondatori şi asociaţi refuză să finanţeze clubul, clubul nu mai poate continua activitatea.

Astfel, prin prezenta vă anunţăm că echipa de seniori se retrage din Campionatul Naţional Liga 2, ediţia 2017-2018.

De asemenea, echipele de juniori U19 şi U17 se retrag din competiţiile organizate de FRF la care participă.

Regretăm că s-a ajuns la această situaţie.

Vă mulţumim pentru tot sprijinul acordat de-a lungul timpului şi vă dorim mult succes!

Satu Mare, 29.01.2018″

26 comentarii

  1. pop Răspunde

    normal ca s-a ajuns asa,deorece din bugetul alocat olimpiei se fura ca in “codru” cum se face ca,o echipa cu datorii mari il aduce pe Selymes antrenor,care banuiesc ca nu vine pt 1000 de euro pe luna,un exemplu pe care eu il vad un paradox

  2. OliForever Răspunde

    Sa moara toti ungurii din Satu Mare si toti cei care sau folosit de numele clubului OLIMPIA in campaniile electorale.
    Rusine !!!

  3. Diliforever Răspunde

    ….Diliforever

  4. Unu Răspunde

    În sfârșit mai dispare o “gaură neagră” din bugetul orașului și județului. Pacat că se desființează și echipele de juniori

    • Satmarean Răspunde

      O sa vad acum daca o sa-ti mearga mai bine. Cate drumuri se vor asfalta, cate parcari se vor face…….iar daca nu va fi nimic din toate astea inseamna ca nu Olimpia a fost cauza…….destilot!!!!!!!

      • Unu Răspunde

        Am spus, citez ” dispare O GAURĂ NEAGRĂ” dar mai rămân o grămadă de “găuri negre” așa că trebuie să astupăm mai multe ca să vedem efectele

  5. Satmarean Răspunde

    Corectez: desteptilor

  6. Așe Răspunde

    Demolați și stadionul și uitați că a fost cândva FC Olița !

  7. Avram Iancu Răspunde

    Gunoiae de bozgori ,nimic nu mai merge in orasul asta …
    …..Norick esti un bozgor imputit acum poti sa mergi la eurobar sa bei o bere grstis o plateste udmereul…

    • Norick Răspunde

      Easy hombre , nu cu tine discutam fecioras. S-a umflat mamaliga in tine , sau ce probleme psihice ai ?? Du-te la medic sau la gara si baga un spritz de amestecata – iti fac eu cinste… :-))))

      • matroz Răspunde

        @Norik:eu as lua mai usor.Au oamenii dreptate,dar nu pentru ca aia sunt unguri,ci pentru ca sunt hoti si urasc tot ce e in orasul asta romanesc,condus de atatia ani de reprezentantii a 35% din populatie!Apropo,statistica ar zice ca ungurii sunt mai betivi decat romanii!Dar asta-i statistica ,nu directiva de la Budapesta!

        • Norick Răspunde

          Ai intarziat @matroz .. :-))) Te asteptam mai repede , dar poate ai si alte treburi decat sa tii partea prietenilor tai dincolo de Prut… Esti un bun avocat online si ai respectul meu pentru asta – dar nu uita , corectitudinea ar fi o trasatura si mai laudabila… 😉
          Seara faina

          • Matroz

            @norik:ești din nou in eroare fecioraș din satmar!?Nu cred ca sunt de peste Prut habaucii ăștia ce înjură mereu!Dar tu civilizatule de ce trebuie sa răspunzi la prostiile astea jignind ?Hai sa nu le mai răspundem la toti idioții si poate se curată puțin discuția!?

          • Norick

            @matroz :aici trebuie sa-ti dau dreptate. ☺️
            Poate luna plina de ieri seara m-a facut mai sensibil, dar data viitoare incerc sa ma abtin… ☺️ ?

    • lEminescu Răspunde

      da, au distrus alt simbol.
      E bine ca au stopat furtul dar vinovatii sa plateasca

  8. M Răspunde

    Foatze bine! S-au trezit si aia 30 de oameni care pusca seminte la meciuri, poate am zis mult pot fi chiar si 15 :)) mergeti mai si lucrati un pic ca de furat ati putut.

    Mai nervosilor, explicati-mi un pic. Daca ai un buget anual, cum draci inchei cu asa minus? Esti intr-un oras marisor, sunt destule firme, posibilitati de sponsorizari, mai si va plangeti lunar ca vreti bani de la cons. Local si judetean si tot in minus ajungeti? Pai chiar ne credeti prosti? Furt pe fata se numeste ceea ce se intampla aici. Mai bine dati banii aia pt alte sporturi unde chiar avem rezultate!!!

  9. Oferim Renato Răspunde

    Îmi pare rau de echipa, de club,de Olimpia,dar nu știu cum gândesc ăștia de “sus”!!!Nu-s in stare sa susțină echipa orașului și lor le trebuie Sala Polivalentă???!!!!!

  10. Ceghe Vara Răspunde

    De ce nu s-a facut un audit la Olimpia ???De ce,cei care au facut praf bugetul echipei sunt liberi ???Ca sunt unguri sau romani,nu conteaza,daca se dovedeste ca au bagat bani in buzunar din bugetul clubului,la PUSCARIEEE !!

    • abc Răspunde

      Nu te agita așa. Primul lucru făcut de Kereskenyi după ce a plecat Coica a fost că a făcut audit la CSM, la Olimpia și de atunci pauză. Mă întreb de ce? Oricum de cum a promovat Olimpia în liga a 3-a nu s-a mai respectat ceea ce s-a spus de la început. Club pentru tinerii sătmăreni, deci nu pentru mercenari. E păcat de echipă da mai bine așa. Chiar nu sunt firme în oraș care să susțină o echipă de fotbal la nivel de liga a 3-a pentru copii sătmăreni și nu din bugetul local? Mă îndoiesc.

      • matroz Răspunde

        @abc:acelasi lucru l-a facut si Coica,apoi a schimbat cate ceva!Din pacate Gabor a dus de asa natura lucrurile incat echipa a fost desfintata.Poate ar fi bine sa se exprime si oamenii de fotbal din oras…S-ar intelege de ce se scoate mereu in fata clubul prietenului primarului…Sau de ce aduce in discutie atletismul ca sa fie infiintat ,cand exista deja sectii infiintate!

  11. InimaDeLeu Răspunde

    Ba, ce dracu e asa greu sa dati echipa suporterilor ca la Timisoara.
    Se roaga aia de voi deja de un an.
    Primaria nu a fost in stare sa zugraveasca nici stadionul, tot copii din galerie l-au vopsit.
    Tine Gaborica de echipa asa tare ca este presedinte ungur acum ?

  12. Ceghe Vara Răspunde

    Ziceam de audit pentru ca unii membrii din ”consiliului director”,mai exact niste consilieri locali, numiti politic in ”consliliul director” ar fi trebuit luati la intrebari despre cum s-au cheltuit banii Olimpiei,pentru ca pana mai ieri,unii dintre acestia erau destul de ”saracuti” in declaratiile de avere,iar acum se plimba in masini noi !! De-aia ziceam de audit !!Clar ca ceva nu e ok acolo !!

  13. Marco Răspunde

    Esti jalnic primarule kerskani , asta face parte din realizarile tale impuse de budapesta , incepand cu aducerea impostorului koarda la conducere . Ce realizari mai ai in plan care sa ii defavorizeze pe romani ? ioi , ioi … cred ca repede o sa iti iei niste opinci in fund.

  14. Român Răspunde

    Ungurii au vor lua tot in oras, incet si sigur vor pune mana pe hotelul Dacia ,au luat liceul Unio (care a fost a romanilor 60 ani acum sau trezit ungurii ca e al lor ) au distrus echipa Olimpia tot cu ungurii lor gen Karda si Selymes si in scurt timp vor ditruge orasul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.