Ultima actualizare: ieri, 21:49
Locale

FOTO. Diplome de merit pentru pompierii din Timiș care au contribuit la stingerea incendiului de la Moftin

Pompierii din Timiș au fost premiați de autoritățile județene. Prefectul de Timiș și președintele Consiliului Județean, împreună cu conducerea ISU Banat, le-au acordat diplome de merit pompierilor din Timiș care au participat la stingerea incendiului de la sonda de gaz din localitatea Moftinu Mare, judeţul Satu Mare.

Zeci de pompieri din Timiș au participat la intervenția de stingere a incendiului la sonda de gaz din localitatea Moftinu Mare, judeţul Satu Mare, în perioada 18 decembrie 2017 – 6 ianuarie 2018. Celor care au luptat cu focul le-au fost oferite vineri, la Palatul Administrativ, diplome de merit din partea prefectului de Timiș, Eva Andreaș, președintelui Consiliului Județean, Călin Dobra şi conducerii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiş.

Incendiul de la sonda de gaz din Moftinu Mare a fost stins după 20 de zile, când intervenția pentru captarea în siguranță a gazului și închiderea sondei a fost finalizată. Sute de pompieri din opt județe și specialiști din Canada au intervenit pentru stingerea incendiului.

Sursa – tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Șoferul cumplitului accident din Cluj, reținut de Poliție. Motorul, aruncat la 10 metri

Șoferul vinovat de teribilul accident ce a avut loc în noaptea zilei de ieri, 11 ianuarie, aproape de miezul nopții,...

Închide