Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Șoferul cumplitului accident din Cluj, reținut de Poliție. Motorul, aruncat la 10 metri

Șoferul vinovat de teribilul accident ce a avut loc în noaptea zilei de ieri, 11 ianuarie, aproape de miezul nopții, în Cluj-Napoca va avea de suportat consecințe extrem de grave. Imaginile cumplitului eveniment rutier continuă să circule pe internet, una dintre cele mai șocante fiind cea în care motorul mașinii se află la peste zece metri distanță de caroseria mașinii.

Fiind testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul arătând o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul a fost arestat de Poliția Cluj și va fi propus pentru arestare.

Reamintim că pe strada Câmpul Pâinii din Cluj Napoca, un BMW înmatrticulat în judeţul Satu Mare s-a izbit violent de un stâlp, după care s-a rupt în două. În urma impactului extrem de violent, pasagerul de pe locul din dreapta faţă a decedat pe loc.

Poziția IPJ Cluj

La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 23:40, pe strada Câmpul Pâinii, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea alteia.
Conform primelor informaţii, un bărbat, de 34 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Câmpul Pâinii, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un stâlp.
Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat, 37 de ani, din Cluj-Napoca, pasager în autoturism.
Conducătorul auto a fost rănit grav. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapte prevăzute de Codul penal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.