Ultima actualizare: ieri, 21:49
Locale

FOTO. Un sătmărean îi acuză pe cei de la Florisal: ,,Lasă mizerie în urma lor. Așa arată o stradă ,,curată””

Un sătmărean acuză Florisal de faptul că, de multe ori, în loc să strângă toate deșeurile, lasă foarte multă mizerie în urma așa-zisei curățenii. Omul spune că operatorul de salubritate încarcă deșeurile și pleacă în trombă, iar foarte multă mizerie se împrăștie pe stradă.

,,Așa rămâne strada curată după ce au fost cei de la Florisal să golească tomberoanele”, spune sătmăreanul, care mai menționează că i-a surprins de nenumărate ori pe cei de la Florisal plecând fără să adune toată mizeria: ,,Am văzut când au luat gunoiul, dar totuși astea au rămas în urma lor”.

Sătmăreanul spune că are de gând să se prezinte la primărie pentru a face o plângere împotriva operatorului de salubritate.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

5 comentarii

 1. Gigel Răspunde

  Da și în Micro17 pe Brașov este o toaleta improvizata de cei care au executat parcarile din curtea bl. UX5, iar tomberoanele florisalului au fost mutate pe spațiul verde!

 2. Primar Răspunde

  Celebrul dintaros care a salvat U.P.U mai are si el revelatii ,vine in urma angajatilor Florisal si curăța el excrementele de caine.
  Felicitări așa da exemplu civic.

 3. Pop Popovici Răspunde

  Foarte adevarat !! Muncitorii fac munca doar pe jumate !! Lasa mormani de gunoi dupa ei !! Pe langa faptul ca avem cea mai mare taxa de salubrizare din zona, isi bat joc de noi, rusine !!!

 4. alt bou Răspunde

  SI VREM TAXA LUATA ILEGAL RETURNATA SAU SCAZUTA DIN FACTURI!!!!!!!!!GUNOAIELE!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Campionul din scaun cu rotile. Sătmăreanul Osváth Richárd, desemnat sportivul paralimpic al anului în Ungaria

Ani la rând România nu i-a dat practic nicio șansă. A trecut granița și a decis să reprezinte Ungaria, țară...

Închide