Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO&VIDEO. Ziua eroilor. Pompierii sătmăreni, felicitați și premiați pentru munca depusă la Moftin

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) SOMEȘ al județului Satu Mare și-a prezentat în această dimineață, luni, 29 ianuarie, bilanțul pe anul 2017. Evenimentul a fost unul deosebit, fiind găzduit de Teatrul de Nord, iar una dintre principalele teme de discuție s-a referit la munca titanică pe care pompierii au depus-o la sonda de gaze de la Moftin.

La eveniment a participat și fostul inspector șef al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, colonelul Daniel Dragne, cel care coordonat misiunea de stingere a incendiului de la Moftin, respectiv prefectul Darius Filip și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

În luarea de cuvânt, prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, le-a mulțumit pompierilor pentru efortul depus la Moftin, declarând că ,,fie că vreți sau nu, ceea ce ați demonstrat la Moftin va fi de acum încolo cartea dumneavoastră de vizită”. Reprezentantul Guvernului în teritoriu i-a oferit colonelului Daniel Dragne o plachetă, în semn de recunoștință pentru efortul depus pentru județul Satu Mare.

La rândul său, fostul inspector șef al IGSU și cel care a coordonat misiunea de la Moftin, a ținut să premieze câțiva pompieri sătmăreni și să le adreseze tuturor cele mai sincere mulțumiri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.