Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

UPDATE. Accident pe podul Decebal. 2.000 de euro pentru tăcere!

UPDATE. Accident pe  podul Decebal. Şoferul vinovat de producerea accidentului de pe podul Decebal i-ar fi oferit 2.000 de euro soţului şoferiţei rănite, imediat după tamponare, pentru tăcere. În acele condiţii, cu soţia rănită la picior, evident că soțul nici n-a vrut să audă, fiind concentrat pe starea femeii.

La faţa locului au ajuns echipaje de poliţie şi ambulanţă. Femeia a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare.

La testarea cu aparatul etilotest, a reieșit să șoferul vinovat a consumat alcool. El a fost foarte agitat şi i-a încurcat pe poliţişti, oamenii legii i-au pus cătuşele şi l-au urcat într-o autospecială.

Conform martorilor, şoferul vinovat avea alcoolemie de 1 mg/l în aerul expirat!

Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate două autoturisme, un Renault și un VW, conduse de un bărbat, respectiv de o femeie. Bărbatul aflat la volanul Renault-ului a pierdut controlul mașinii, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de autoturismul VW, condus de o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani. Trei persoane au fost rănite în urma accidentului.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanțe și ale Poliției. Un sens de mers a fost închis circulației.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.