Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Investiție importantă. Centru educațional ultramodern pentru copiii din Satu Mare

Asociația Edu Well Net se pregătește să pună bazele unui centru educațional modern în municipiul Satu Mare. Scopul asociației este acela de a le oferi elevilor din clasele primare un mediu propice învățării, iar astfel noua construcție va servi drept loc de educație, și anume afterschool pentru micii învățăcei.

Noul centru educațional ar urma să fie construit pe strada Liviu Rebreanu din municipiul Satu Mare, iar reprezentanții Asociației Edu Well Net anunță o adevărată ,,revoluție” în educația elevilor din clasele primare. ,,Nu este prima și, probabil, nici ultima inițiativă de acest fel, însă plusul cu care vom veni noi se referă la construcție, și anume noi nu vom lucra într-o clădire oarecare, ci printr-o investiție de tip greenfield și vom oferi cele mai bune soluții într-o clădire sigură și prietenoasă cu copiii”, a declarat pentru Szatmar.ro unul dintre reprezentanții asociației.

De asemenea, cei de la Asociația Edu Well Net au vorbit și despre organizarea a ceea ce înseamnă afterschool-ul: ,,Copiii vor fi preluați din școli pe baza programului părinților și vor fi transportați cu microbuze în centrul nostru educațional. Ei vor mânca în sistemul de catering aici, se vor relaxa, iar cu ajutorul profesorilor noștri își vor rezolva temele. În funcție de alegerea părinților, copiii vor avea ocazia să învețe limba engleză sau germană, să studieze un instrument ori să participe la cursuri de judo și de dans”, au mai precizat, pentru Szatmar.ro, cei de la Edu Well Net.

Sursa – szatmar.ro

 

Un comentariu

  1. Alex al V-lea Răspunde

    Sper ca nu vor invata din “compendiul” lui POP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.