Ultima actualizare: azi, 10:45

Locale

UPDATE. Accident pe podul Decebal. Un şofer încătuşat, alcoolemie enormă!

UPDATE. Accident pe  podul Decebal. Unul din cei doi şoferi implicaţi în accidentul de pe podul Decebal a fost încătuşat de poliţişti. El a fost foarte agitat şi i-a încurcat pe poliţişti. Oamenii legii i-au pus cătuşele şi l-au urcat într-o autospecială.

Conform martorilor, şoferul vinovat avea alcoolemie de 1 mg/l în aerul expirat!

Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate două autoturisme, un Renault și un VW, conduse de un bărbat, respectiv de o femeie. Bărbatul aflat la volanul Renault-ului a pierdut controlul mașinii, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de autoturismul VW, condus de o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani. Trei persoane au fost rănite în urma accidentului.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanțe și ale Poliției. Un sens de mers a fost închis circulației.

 

9 comentarii

  1. Jony Spargaci Răspunde

    Clar ca individul betzalau trebuie lasat pe vecie fara permis,plus ”cazat” acolo unde-i este locul !!! Insa trebuie sa tinem cont si de starea drumului,pentru ca papagalii de la Florisal au dat din nou cu solutia aia cloroasa de cacat,pe care si daca nu esti beat aluneci ca pe patinoar si-ti controlezi destul destul de greu masina cu toate ca ai 50 la ora !!!!!!!! Individul beat poate sa-i faca pe florisalisti culpabili la eveniment !!

  2. Alex Răspunde

    @Jony Spargaci. Mai amice, eu inteleg ca esti suparat pe Florisal, dar nu inteleg cu ce-i acuzi. “Solutia aia cloroasa de cacat”…mai informeaza-te si apoi scrie-ti supararile.

    • Jony Spargaci Răspunde

      ”Amice”,SOLUTIA DE CLORURA DE CALCIU se aplica pe sosele pentru deszapezire si pentru topirea ghetii ! De cateva zile temperaturile in SM sunt pe plus iar strazile erau totusi,uscate ! Pentru ce atunci acest ”cacat” de solutie ??Doar ca sa trimita factuara primariei ??Inteleg,atunci cand se impune sa se foloseasca solutia sa o imprastie,dar nu e prima data cand cei de la florisal folosesc aceasta clorura fara sa fie zapada sau polei !!La 50 km la ora de abia iti stapanesti masina,pentru ca aluneca foarte tare !!!Capisci,amice ?

  3. Alex Răspunde

    @Jony Spargaci. Tocmai ca nu e solutie de clorura de calciu ci, de magneziu. Din cate stiu eu se imprastie cu aprobarea Primariei ca, altfel ar imprastia in prostie, nu? Se vuoi posso parlare con te in italiano e capisco molto di piu. Che c’entra la ditta Florisal con quel ubriaco, Io non lo capisco?

  4. Avut Răspunde

    E ca la fotbal, toti sunt de vina, in afara de cei ce au pierdut… Asa si aici, e de vina Florisalul, primaria, clorura de pe drum, doar individul care era beat la volan nu….

    • Jony Spargaci Răspunde

      @avut- individul a fost dus cu ”bratari” la maini la pensiunea ”Beciul Domnesc” de pe Cuza 5\A !! Sper ca va mai conduce masini cand va conduce si bunica de pe amatului!! Dar totusi, ”mazga” aia de pe pod si de pe strazi…

  5. Alex Răspunde

    @Jony Spargaci. Ma hotarasem sa nu mai comentez nimic, numai ca, dupa ultimul tau comentariu trebuie sa o fac. Sa zicem ca “mazga” aia nu era aruncata pe jos si accidentul totusi ar fi avut loc, intrebarea este ce-ar fi zis JS atunci la adresa celor de la Florisal?

    • Jony Spargaci Răspunde

      @Alex-Chiar nimic !! Infara de chestia cu ”mazga” oamenii de la Florisal isi fac destul de bine treaba,iar daca vor continua cu toaletarea salciilor imense din Carpati 2,si mai bine !! Pentru individul in stare de ebrietate ”mazga” nu poate fi o scuza,insa probabil n-ar fi derapat si n-ar fi patruns pe contrasens,iar oameni nevinovati n-ar fi ajuns la spital grav accidentati !!De-aia eu zic ca cei de la Florisal sa se gandeasca de doua ori daca e nevoie sau nu pe strazi USCATE de acea ”clorura” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Alex Răspunde

    @Jony Spargaci. Eu nu m-as hazarda cu acuze sau cu laude la adresa cuiva pana nu sunt convins 100% ca le merita, s-ar putea ca salciile alea inalte sa planga si mai tare cand le aud. In rest, Ciao amico!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.