Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Atenționare meteo! Cod galben de ninsori în județul Satu Mare

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de ninsori, valabilă de la 08 februarie, ora 18.00 până la 09 februarie, ora 17.00, pentru mai multe judeţe din ţară, între care și Satu Mare.

ATENŢIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN:

Interval de valabilitate: 08 februarie, ora 18 – 09 februarie, ora 17. Fenomene vizate: ninsori însemnate cantitativ Zone afectate: conform textului şi hãrţii În intervalul menţionat, în toate zonele de munte va ninge, iar în regiunile nord-estice, nordice şi centrale, treptat vor predomina ninsorile. Local în Carpaţii Orientali, precum şi în nordul Moldovei, Maramureş şi în estul Transilvaniei, cantitãţile de precipitaţii vor atinge 15…20 l/mp şi se va depune strat nou de zãpadã. Începând cu primele ore ale zilei de vineri (09 februarie), vântul se va intensifica în cea mai mare parte a Moldovei, cu viteze de 45…55 km/h, dar şi pe crestele montane, unde temporar vor fi rafale de 65…70 km/h.

Notă: Mai ales pe parcursul zilei de vineri (09 februarie) intensificãri temporare ale vântului se vor semnala şi în regiunile sudice, sud-estice şi centrale, cu viteze în general de 50…55 km/h. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţionalã de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.