Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Consilierii nu l-au votat cetăţean de onoare. Romeo Kulcsar rămâne totuşi erou!

Consiliul Local al Oraşului Tăşnad nu a adunat suficiente voturi, la şedinţa de astăzi pentru al desemna pe eroul Romeo Kulcsar cetăţean de onoare, după ce şi-a donat o parte din ficat pentru a salva o viaţă.

Propunerea profesoarei Andaluzia Mustea a fost votată de doar şase consilieri, în vreme ce nouă au votat împotrivă.

Totuşi, consilierii au convenit să îi acorde o diplomă.

Momentul a fost unul dezamăgitor, având în vedere că a primit susţineri din partea consilierilor, iar peste 700 de persoane au votat pentru acordarea titlului, într-un ssondaj online.

Cu sau fără titlul ce cetăţean de onoare, Romeo Kulcsar rămâne totuşi erou!

 

11 comentarii

  1. pna Răspunde

    dar o zdreanta care ar canta pe scena sau si-ar arata ţâţele la televizor ar fi devenit cetatean de onoare! dragnea este cetatean de onoare, dar nu are nici un fel de treaba cu judetul Satu Mare (in afara de milioanele de euro jupuite cu clanul Govor)

    • Unu' Răspunde

      Hamsterul condamnat penal este cetățean de onoare al orașului Negrești Oaș, unde primar este tovarășa Fedorca, președinta organizației județene a grupării mafiote psd, mare fan (jun fel de obdeală) de-a hamsterului penal!

  2. Claudia Răspunde

    Corect zis.
    Rusine sa va fie.
    O sa va plateasca cel de sus prostiile…. Nenorocitiilor!!!

  3. pâr pâr Răspunde

    daca sunteti un ziar corect si impartial dar mai ales documentat,aduceti la cunostinta opiniei publice numele consilierilor tasnadeni si modul cum au votat.

  4. Inocentiu Răspunde

    Il doare pe romeo fix undeva de voturile voastre sau a fi sau nu cetatean bla bla ( satisfactia si bucuria e alta ) dar gunoiele nu isi vor da seama niciodata …

    • y Răspunde

      Da, de aia a chemat cățelul-purcelul la ședință. Pentru selfie. Altfel gestul lui e lăudabil, foarte frumos, normal într-o societate normală. Repet, normală.

  5. Bahu Răspunde

    Asa , publicați numele acestor nemernici și motivul care i-a împins să nu voteze ! Rușine , rușine , rușine !

  6. Rodica Răspunde

    Dar cine v-ati asteptat sa voteze ? Niste ignoranti ( ca sa nu zic inculti) ? Niste nesimtiti , pentru care doar meschinariile si banii conteaza ? Pai daca aveau de votat niste bonusuri salariale , niste excursii exotice , niste sporuri pentru ei , nu le ajungeau mainile sa voteze ! Ce mai caractere , sa-i dea si o diploma , asta , asa , a mistocareala ! Consilierii nostri nu stiu ce este onoarea si demnitatea ! Oare ce-ar fi facut daca aveau ei nevoie de un transplant ? Tare as mai vrea sa aiba mustrari de constiinta , tovarasii nostri consilieri ! Doamne , da ce zic , ca ei nu inteleg nici ce e aceea constiinta ! Sa fie linistiti ca justitia divina va pune lucrucile la rand , mai devreme sau mai tarziu !

  7. M Răspunde

    Rusineeee Tasnadului!

  8. Cetateanu Răspunde

    Baiatu asta nu a cerut sa l faceti cetatean de onoare si nu are nevoie de nici o diploma sunteti penibili !!! Acest baiat a dat dovada de atat curaj incat si a pus viata si sanatatea in pericol pentru a salva o viata iar pentru consiliul Tasnad nu are importanta ca nu i campanie . Sa va fie rusine nu reprezentati Tasnadul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.