Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Blană de mistreț aruncată lângă podul Galben

Blană de mistreț aruncată lângă podul Galben din municipiul Satu Mare. Imaginile surprinse de o persoană au stârnit reacții vehemente din partea iubitorilor de animale din municipiul Satu Mare. Se pare că doi porci mistreți au fost omorâți în zonă, jupuiți, iar blana lăsată chiar acolo.

Imaginile au stârnit furia iubitorilor de animale, care au crezut că ar putea fi vorba despre câini.

Surse din rândul vânătorilor au confirmat, pentru PortalSM, că din imagini reiese că ar fi vorba despre doi porci mistreți, unul mai mare și unul mai mic, care au fost jupuiți. Deocamdată nu se știe cum s-a petrecut totul. În orice caz, pieile animalelor n-ar fi trebui lăsate lângă dig.

În anumite zone, totuşi, pieile de animale se lasă pentru a fi mâncate de alte animale sălbatice.

Un comentariu

  1. Nicolae Răspunde

    Avem nevoie de politie, politia are nevoie de noi. In mod sigur cineva se va gasi sa afirme ca politia este corupta; intrebarea mea ar fi ca in ce tara, in ce sistem pe plan mondial nu exista coruptie?. Idea este ca ar trebui ca la un moment dat sa ne desteptam si sa incercam sa acordam suport, sa sustinem parghiile care pot duce la combaterea elementelor distructive. Multe, foarte multe depind de atitudine, de abordare, de implicare si asumare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.