Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

FOTO. Câine aruncat în râul Someș de stăpân. Salvat în ultima clipă de un sătmărean

Un câine a fost salvat în ultima clipă din apele râului Someș. Totul s-a întâmplat în cursul serii de ieri, când un bărbat care se afla în zonă a observat patrupedul și a sărit să-l scoată din apă. Animalul a fost dus la un cabinet veterinar unde i s-au acordat îngrijirile medicale necesare. Totul a devenit de-a dreptul incredibil când s-a constatat că patrupedul a fost aruncat în apă chiar de stăpânul său care nu avea bani pentru a mai plăti tratamentul de care câinele avea nevoie.

Stăpânul este acum căutat pe Facebook:

,,Aseara la ora 19.00, pe un intuneric bezna, acest catel a fost salvat din raul Somes.De un barbat care a pus mai presus de viata lui viata cainelui.L-am dus la un cabinet veterinar si am remarcat ca pe laba stanga are urme recente de la o perfuzie.Am aflat cu stupoare de la personalul cabinetului ca acest caine are un stapan care a fost luni sau marti pe la cabinet, cainele avand probleme medicale.Cand i s-a spus ca e nevoie de niste investigatii mai complete s-a exprimat ca nu isi poate permite.Aseara cainele a fost gasit in ultimul moment in apa, intr-o zona destul de putin circulata.Urla pentru a fi salvat! Concluzia? Daca cineva recunoaste cainele va rugam sa luati legatura cu Freelife pentru a gasi stapanul!Se pare ca locuieste in zona Carpati, Micro 17”.

8 comentarii

  1. Jackie Kocsan Răspunde

    As arunca stapanul in Somes, legat la gat cu un bolovan.

  2. nemeth Răspunde

    🙁 atat despre oameni!!! As sta de vb cu stapanul un pic!!! Asa ca OM cu OM!!! Fmm

  3. Bahu Răspunde

    Acest ” om ” putea găsi o altă soluție . Dar bestiile ca el umple orașul de câini vagabonzi sau încearcă să-i omoare în chinuri groaznice . Să fie pedepsit în mod exemplar !

  4. Bahu Răspunde

    Am omis să-mi exprim maxima stimă și nemărginita recunoștință pentru persoana care a salvat câinele !

  5. morica Răspunde

    Un cretin ordinar! Sa spuna cei de la cabinet cine-i tembelu’!

  6. Bravo! Răspunde

    Bravo celui care a arătat că mai sunt și oameni printre noi,nu doar bestii!Freelife anuntati poliția pentru ancheta penală!Asemenea atrocități sunt incriminate de legea penală!

  7. Andreas Răspunde

    In primul rand ma bucur ca mai sunt oameni ca acel barbat care a salvat cainele,ar trebui sa existe mai multi oameni ca el!!!Felicitari ptr fapta eroica facuta,jos palaria!!!
    In al doilea rand “stapanul” ar trebui tras la raspundere,ptr fapta criminala,om fara suflet!!!
    Nu ar trebui innapoiat cainele acestui om nemernic!!!

  8. Jan Răspunde

    Din pacate nu avem legi care sa pedepseasca asa cum s-ar cuveni astfel de fapte inumane.
    Am scris mai demult ca ar trebui legiferat un statut de “persoana non-umana” pentru orice animal domestic.
    Abia atunci ar putea fi trasi la raspundere gunoaiele de tipul celui care a aruncat catelul in Somes, sau de genul celor care isi bat caii in tirguri ca sa traga greutati…
    Ce criminali…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.