Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

FOTO. Fostul viceprimar scoate proiectul din sertar. Aşa trebuia să arate Piaţa Mare

Fostul viceprimar al municipiului Satu Mare Radu Roca a prezentat astăzi pe pagina sa de facebook proiectul Pieţei Mari. El susţine că de aproape doi ani, de când a plecat din primărie, proiectul zace în birourilor conducerii Administraţiei domeniului Public.

Redăm postarea sa:

“Tocmai acuma citesc în mediul online postarea consilierului județean Adrian Cozma prin care îndeamnă Consiliul Județean și Primăria Satu Mare să demareze un proiect comun pentru modernizarea Pieței Mari …..
Vreau să vă spun că există deja un proiect de modernizare al Pieței Mari, care zace imediat de 2 ani în sertarul directorului ADP Satu Mare, conceput pe două nivele, cu zonă de desfacere pentru producători agricoli, camere frig pentru produse, magazine de desfacere specializate de carne, lactate , produse tradiționale și o parcare subterană pentru aproximativ 80-100 de mașini!
În primavara lui 2016, proiectul a intrat în comisie tehnică pentru a putea fi aprobat în ședința de Consiliu local dar, nu a primit avizul comisiei pentru că trebuia lămurită o porțiune de teren al Pieței Mari care în planul urbanistic figura cu alta destinație decât piață! Între timp s-a schimbat conducerea primăriei si nimeni nu s-a ocupat de proiect….”!

8 comentarii

  1. Tineriada Răspunde

    Hahahah, un “proiect-macheta”, la fel ca Stadionul Olimpia!

  2. pricop Răspunde

    da da proiectul zace in sertat de cind a plecat el din primarie! mai radu mami, modernizarea pietei mari a tot anuntato prietenul tau coica asta e proiect de pe vremea voastra. mare mincinos esti!

  3. y Răspunde

    Bine zis @Tineriada și @pricop. Cât a fost vice s-a remarcat doar prin poziția ghiocelul pe care l-a dezvoltat la perfecțiune. Chestia asta pentru că nu pot s-o numesc proiect (dar ce să te aștepți de la un medic veterinar) e o altă minunăție din carton din vechea administrație. Din astea am mai văzut atunci (parcările dintre blocuri care de 5 ani așteaptă să fie terminate, stadionul Olimpia etc.) dar nimic concret. Având în vedere configurația zonei nu este chiar ușor să pui proiectul în practică, mai ales că pentru realizare e nevoie de minim 2 ani. Ceva legat de circulație, riverani ??? Pentru că nu suntem nici Lidl, nici Kaufland. Iar la capitolul bani iar este prăpăd când este voba de investiții. De altfel după mine e singura, dar absolut singura idee bună a lui Coica în cei 4 ani. Cam puțin, nu?

    • Unu' Răspunde

      Acolo s-ar putea face o piață faină, dar puțin diferit față de cum e acum: Pe două sau trei nivele, la subsol și parter, parcare cu plată, iar la etaj o piață semi acoperită, gen Piața Someș partea din spate!
      Ar avea toată lumea de câștigat, dar cel mai mult ar câștiga șoferii, niște locuri de parcare atât de necesare la traficul ăsta sufocant pe care-l avem noi în zona respectivă!

  4. Unu' Răspunde

    Ăsta nu-i proiect, este doar un desen (făinuț ce-i drept) într-un program 3D! De aici și până la proiect, este cale lungă!
    Ăsta era modul de lucru al lui dorel de sătmar, cel mai prost primar din istoria orașului, aruncăm cu desene și le scoatem ochii că noi am adus proiecte …
    CUIE MOICA!
    PUIE MSD!
    AUIE MLDE!
    PSD = CIUMA ROȘIE!!!!

  5. pampam Răspunde

    in care sertar ai gasit proiectul asta raducule? oamenii din primarie zic ca ai tot fost pe acolo in ultima perioada si ai cautat ceva in fostul tau birou, ca nu-i greu ca albu nu-i acolo niciodata si doinita e mereu plecata sa isi cumpere cremute si solutii pentru par. ti-ai amintit de proiectul asta si ai zis ca viceprimarii nu stiu oricum ce au in sertare si l-ai inhatat. raducule nu mai bine ramai tu doctor vaca, nu te mai visa primar 🙂

  6. Radu Răspunde

    PSD-ul este cel mai tare partid in poze. Eu pun pariu ca daca-i pui in mana lui Roca 1 miliard de de euro nici peste 100 de ani nu-ti termina piata. Asta pentru ca nu-s in stare de nimic. PSD-ul este doar un partid de interlopi, incompetenti si semi-analfabeti.

  7. avocat Răspunde

    PSD = GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.