Ultima actualizare: azi, 13:35

Locale

FOTO. Senatorul sătmărean Gabriel Leș, întâlnire cu membrii Senatului american la Washington

Senatorul sătmărean Gabriel Leș a fost invitat la Washington la un forum găzduit de senatorul american Jim Inhofe. Printre principalele teme de discuție s-au numărat rolul NATO, dar și al României în ceea ce privește securitatea în estul Europei.

,,A fost o onoare să particip la forumul găzduit de senatorul Jim Inhofe, la care au luat parte membri marcanți ai legislativului american, senatorul, Roger Wicker, și congressman Robert Aderholt, Mike Turner president of NATO Assembly, Robert Pittinger, Admiral Pat Walsh și alții.

Alături de înalți oficiali din statele est-europene am abordat teme cheie pentru regiunea din care România face parte, precum și rolul pe care NATO și Statele Unite îl pot asuma în răsăritul Europei.

În intervenția mea ce a succedat discursul pragmatic al congresmanului Mike Turner, am incercat să arăt rolul esențial pe care România îl poate juca în acest spațiu cu profil geopolitic extrem de complex. Urmează și alte întâlniri aici în Washington!”, a declarat senatorul sătmărean Gabriel Leș.

 

2 comentarii

  1. radu Răspunde

    CAT A COSTAT INVITATIA??

  2. Legis Răspunde

    Poate a platit cultul din care face parte.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.