Ultima actualizare: ieri, 21:26

Locale

FOTO&VIDEO. Lucrările pregătitoare pentru centura Sătmarului avansează serios

Lucrările la Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare au început să avanseze într-un ritm surprinzător de alert. Pașii importanți, realizați până în acest moment, sunt prezentați într-un mod cât se poate de clar, ceea ce înseamnă că realizarea acestui obiectiv se află în fruntea listei de priorități.

Investigațiile arheologice au fost deja finalizate, echipamentele de lucru au ajuns pe poziție, iar zilele trecute a avut loc și prima probă wellpoint. De altfel, toate pregătirile temeinice în vederea ,,ridicării” mult așteptatei Centuri de ocolire a Sătmarului sunt prezentate și, totodată, explicate într-un montaj video.

Publicat la sfârșitul lunii ianuarie, materialul prezintă, pas cu pas, procedura necesară pentru a da startul lucrărilor propriu-zise la Centura Sătmarului.

 

6 comentarii

  1. Zile d-l Geo Răspunde

    Sint 3 muncitori plus inca unul care conduce excavatorul si “avanseaza intr-un ritm surprinzator de alert” numai ca autorul articolului a uitat ghilimelele de rigoare ….
    Sper ca “centura” sa nu fie un drum ingust si intortocheat asa cum e la Lazuri.

  2. levedo de cerveja quanto custa Răspunde

    Entre os benefícios associados ao levedo de cerveja estão a proteção oriundo do organização em oposição
    a muitos fatores externos que enfrentamos todos e cada um dos dias, tais a poluição. http://khaiphabanthan.vn/forum/member.php?u=555003-EduardoW65

  3. ciprian Răspunde

    Ii clar, cu atatia muncitori si utilaje ne prinde 2030…

  4. y Răspunde

    Centura Bacăului și Sucevei au fost începute în 2003 cu termen 36 luni pentru finalizare. Nici o treime din lucrări nu sunt gata acolo! Tot așa prin Compania de Drumuri. Așa că…… sweet dreams.

  5. alex Răspunde

    Ce pesimisti sunteti!

  6. larox Răspunde

    Ce se știe despre despăgubirile aferente terenurilor ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.