Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Pagina Drivers SM a fost ştearsă. Motivul este incredibil!

Pagina Drivers SM unde ajungeau mulți dintre șoferii indisciplinați a fost ștearsă azi noapte. Decizia a fost luată de administrator, care a reușit să rămână anonim, în urma unui caz care nu a fost elucidat.

Într-o postare care a stat câteva ore pe Drivers SM, administratorul paginii şi-a exprimat dezamăgirea faţă modul în care un şofer beat care ar fi efectuat o depăşire pe linie continuă, ar fi reuşit să scape de toate problemele, în urma unui telefon.

Urmăritorii paginii i-au sugerat să depună toate probele la organele abilitate pentru clarificarea situaţiei, dar azi noapte pagina a dispărut.

Pagina a fost una controversată. Dacă șoferii disciplinați au susținut-o şi apreciat-o, cei vizaţi în mai multe postări, de multe ori, au făcut tot posibilul pentru a retrage fotografiile respective, ajungându-se inclusiv la ameninţări.

Pagina a adunat peste 10.000 de persoane care o urmăresc. A mai rămas publicată doar pagina de rezervă, dar aceasta nu are decât 60 de likeuri.

24 comentarii

  1. Drivers Răspunde

    din cauza comisarului cu mertzan din militie , fiul acestui cadrul militienesc a efectuat aceasta depasire! Totul se rezolva cu un telefon!

    • Claudia L Răspunde

      Numai să criticam și să ne legam de altii păcat de această pagină era bună un semnal de alarmă.

  2. SM Răspunde

    Dupa parerea mea era iminenta inchiderea paginii.
    Iar asta nu se datoreaza “comisarului cu mertzan din militie” sau “fiul acestui cadrul militienesc” ci exclusiv administratorului/administratorilor paginii, din lipsa lor uneori atat de evidenta a cunoasterii atat a legislatiei rutiere, cat uneori si a limbii romane.
    Eu sunt unul din cei care le-am sesizat in privat unele greseli atat ortografice cat si de exprimare, si drept multumire am fost blocat.
    In aceste conditii in care tu blochezi un utilizator doar pentru ca si-a permis sa iti corecteze (prin mesaj privat !!) greselile, in loc sa ti le insusesti si corectezi, nu faci decat sa pierzi utilizatori care te-ar putea ajuta la dezvoltarea paginii. Dar……vorba aceea “De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere”.

    • un bou Răspunde

      personal nu am urmarit pagina dar hai sa fim seriosi, din cauza greselilor gramaticale??? ti-ai gasit si tu ceva de ce sa te legi (gaseai un stalp solid era mai bine), pozele vorbesc, si sunt multe gunoaie corupte caror nu cred ca le-a placut popularitatea, nu cred ca vom ajunge tara democratica vreodata

      • SM Răspunde

        Numele-ti spune tot….
        Te bagi si tu ca bou-n gard,
        Stii…daca tot eram la capitolul zicale …ai si tu una de la mine.
        ” Mai binne taceai si lasai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala”

      • Misu Răspunde

        Asa e…. nu urmareste pagina, dr isi da cu parerea.
        Tipic :)))))

    • axinte Răspunde

      Corect!

    • ? Răspunde

      Frustratii se leaga tot timpul de greseli gramaticale pentru ca nu au altceva de adaugat. Eu zic toti astia sa suga p?la.hhhmmm oare am scris corect? Oare o sa inteleaga mesajul meu?

  3. carcotas Răspunde

    no, ce-o sa facu de-amu portalu si presasm??? ca 50 % din articole erau preluari de la driverssm. asta da presa de calitate.. (sarcasm…) inchiderea paginii era iminenta . nu facea sa instige o sleahta de sacali catre fraieri care se descurcau cum putau intr-un trafic imposibil. RIP DRIVERS SM. nu am fost niciodata tinta acestei pagini dar sper ca admin-ul si-a invatat lectia. 🙂

    • Unu' Răspunde

      Relax man, facem alta 😉
      Puteți parca ca și boii în continuare iar noi vă vom filma/fotografia și posta în continuare …

      • un bou Răspunde

        foarte bine, la afis cu toti boii din SM =)

      • carcotas Răspunde

        instantele sunt pregatite sa isi vanda parintii vostri apartamentele ca sa puteti plati daunele morale, justitiari de carton ce sunteti! !

        • Unu' Răspunde

          Te f-te pe tine grija cui îți va plăti daune?!?
          Las’ să-mi fac eu griji, tu vezi ce prostii faci în trafic, că vin cu camera!

          • un bou

            ai grija ca mai nou tre’ sa fii profesor de gramatica ca sa faci o poza la boii de SM, de ce? nu stiu, poate vine ala cu stalpul dupa el si ne explica :))))))))

        • Unu' Răspunde

          Daune morale, ,pentru ce?
          Că ești tu un bou care face pe zmeul pe șosea, iar eu, ca și cetățean îngrijorat și responsabil, pun la dispoziția autorităților o dovadă care te incriminează pe tine …
          În ce republică bananieră te crezi? Stâna?
          PLM de oligrofeni …

          • carcotas

            AI UN LIBAJ FOARTE ELEVAT CARE DENOTA CUNOSTINTELE TALE LEGISLATIVE. intr-adevar o poza nu are nicio problema dar atata timp cat e insotita de apelative ca BOU, MAIMUTA, BABUIN , IDIOT, DOBITOC, cercopitec etc… aduce prejudicii celui din poza si este pasibila de a supota consecinte legale.

          • Norick

            Daca este demostrat alb pe negru (sau chiar color) , ca este un bou, maimuta, babuin etc. atunci nu sunt nici consecinte… :-))))

  4. pricop Răspunde

    asta e o problema pentru saiturile de stiri s-au dus dracului jumatate din stiri 🙂 pagina asta era a unui politist, nu? ala care le da imediat sms celor de la portarsm cind cade unul beat pe strada. cred ca nu s-a mai inteles cu seful lui la imparteala

  5. pna Răspunde

    drivers SM a pierdut procesul cu despagubirile, dar si procesul cu injuraturi care si le-a luat de-alungul timpului!

  6. Audi Răspunde

    Comisarul cu mertzan!!! Hm, cine poate avea mertzan? Sau avea? De unde a pornit discutia si unde a ajuns! Poate asta vroia comisarul cu mertzan! Sa nu aflam niciodata cine e el si fiu-sau…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.