Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

FOTO. Crimă la Casablanca! Barmană atacată și ucisă

UPDATE. Crima la Casablanca. Barmana ucisă cu bestialitate avea 43 de ani. Nicoleta era destul de cunoscută în municipiul Satu Mare, soţul ei, decedat de câţiva ani, lucrând la Primărie. Ei aveau o fată, care acum a rămas fără ambii părinţi.

UPDATE. Crima la Casablanca. Bărbatul care a ucis-o pe barmana de la localul Csasablanca se pare că nu a ar fi acţionat singur. El a fost reţinut în vama Uziceni în timp ce încerca să iasă din ţară. În acelaşi timp, poliţiştii au mai identificat două persoane care au legătură cu criminalul, şi posibil şi cu crima. Acestea sunt audiate la Parchet.

Ora 8:20 – Crimă la Casablanca. O barmană de la localul de lângă Gara din Satu Mare a fost ucisă azi noapte de către un bărbat de aproximativ 40 de ani. Autorul a fost prins în timp ce încerca să iasă din ţară.

Totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni. Din primele informaţii reiese că autorul, un bărbat din Lazuri ce lucra în construcţii, a intrat în Casablanca şi a vrut să o jefuiască pe femeie. El a lovit-o în zona capului şi a abandonat-o, dar femeia şi-a revenit şi şi-a anunţat o colegă. Aceasta nu a înţeles în prima fază ce s-a întâmplat deoarece victima nu vorba coerent, astfel că a sunat la 112.

La faţa locului au ajuns poliţiştii care au găsit-o pe femeie moartă. Deocamdată nu se ştie dacă ucigaşul a atacat-o din nou sau femeia a murit din cauza rănilor sufeirte, fiind efectiv desfigurată.

Poliţiştii au studiat rapid camerele video, l-au identificat pe autor şi l-au dat în consemn la frontiere. Astfel, în jurul orei 6, la aproximativ trei ore de la crimă, a fost prins ciar în vama Urziceni în timp ce încerca să iasă din ţară.

El este audiat de procurori.

11 comentarii

  1. Smo Răspunde

    haha. p…. v-a luat fatza. au fost primii care au scris

  2. Mae Răspunde

    Cine știe ce ce a scris jurnalul de SATU mare acum 2 săptămîni ???? Despre Casablanca și tot ce se întîmplă acolo !!!

  3. unu Răspunde

    deci si eu zic acum satu mare devine o oras nesigur clar, nu se ppoate asa ceva

  4. Mae Răspunde

    Corupția este la maxim

  5. Omu Răspunde

    Fara lege fiecare face ce vrea….Criminalul,criminalii au foarte multe drepturi din pacate…. 🙁

  6. Bahu Răspunde

    Îmi pare rău , dar , nu pot să nu subliniez , că marii comentatori de la câinele alb nu-i văd. Nici MASKULIK nu a sărit să promită bla , bla , bla ! Numai sărmanii câini abandonați sunt un pericol în Satu Mare ? Aud ?

    • y Răspunde

      Ai dreptate, e ușor să arunci în dreapta și în stânga cu aberații, invective fără consecințe. Dar nu pricep de ce nu au sunat imediat la 112 și ce a făcut paza? Era absolut singură la ora aia?

  7. eskimos Răspunde

    voi astia de la portarsm iar luati poze fara sa cereti voie.

  8. Florin Răspunde

    Patronul Casablanca se face vinovat de aceasta crima, intr-un local de noapte obligatoriu trebuie sa existe paza permanenta !!!

  9. Adinutza Răspunde

    Ăștia,criminali ordinari nu merita închisoare pe viața tă,ci injectia letală ca in America.(si pentru criminalul de la Apa si pe cel/cei câte au ucis-o pe actriță.)Legile sunt de gunoi pedepsele prea mici si de aceea nu se mai tem de nimeni si nimic.In astfel de locuri nu se poate sa stea o femeie,noaptea fără paza mai ales într-o zona “tabuuri”a orașului dar nici Politia nu își prea fac treaba.Ar trebui sa se plimbe in astfel de zone să-i amendeze si să-i inchida pe toate parasutele,drogatii .Trebuie curățat oraorasde”scursuri”ca sa trăim noi oamenii care va plătim si copii nostru linistiti si fără a ne teme sa trăim in acest oras.Sincere condoleanțe familiei

  10. A Răspunde

    Ce i-a stricat asta sustele lui Maskulikka, spera ca stirea cu catelul alb va rupe fasul, dar asa a fost eclipsat. Presimt ca peste doua saptamani va fi un caine alb care va scuipa unguri pe strada si sari la picioarele husarillor pe floaster,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.