Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

Crima la Casablanca. Mesaj sfâşietor al fiicei barmanei ucise

Crima la Casablanca. Fiica barmaniţei ucise la Casabanca a transmis pe  facebook un mesaj de-a dreptul sfâşitetor.

“Unde esti, mama? Sa ma iei in brate sa imi alini durerea, cum o faceai mereu? Te strig, dar nu mai imi raspunzi, te chem, dar nu mai vi..
Nu am cuvinte sa exprim durerea ce mi-a cuprins inima , inca nu realizez ce s-a intamplat, moartea mi te-a luat pentru totdeauna..De acum incolo ma vei veghea de sus din cer si vei avea grija de mine si de familia mea. Iti multumesc pentru toata bunatatea ta, pentru dragostea ta neconditionata si pentru tot ceea ce ai facut pentru mine. Te iubesc si te voi iubi mereu draga mea mamica!,” a scris Alexandra.

Detalii triste ies la iveală în cazul barmanei ucise azi noapte în municipiul Satu Mare. Nicoleta D., victima asasinatului de la Casablanca, era mama mândră a unei fiice în vârstă de 22 de ani.

Rămasă văduvă în urmă cu câțiva ani în urmă, Nicoleta D. era o femeie apreciată și cunoscută în municipiul Satu Mare. În anul 2015 a fost alături de fiica sa, ce a terminat Colegiul Național ”Doamna Stanca”, postând pe pagina sa de Facebook un mesaj în care spunea că este o mamă mândră.

Azi noapte, înainte cu aproximativ 2-3 ore înainte de crimă, Nicoleta D. scria un ultim mesaj pe pagina de Facebook a fiicei sale. La o fotografie în care aceasta apărea împreună cu soțul ei, Nicoleta a scris: ”Copiii mei frumoși!!!”. Acesta a fost ultimul mesaj al victimei pentru fiica sa, Alexandra.

Detalii din cazul crimei

Din primele informații reiese că Nicoleta D., în vârstă de 43 de ani, lucra de mult timp la Casablanca. Azi noapte, însă, în jurul ore 3.00, a fost ucisă cu bestialitate de către un bărbat în vârstă de 40 de ani. Acesta a fost prins la vamă în timp ce încerca să iasă din țară.

Criminalul, originar din Lazuri, ar fi intrat în Casablanca și ar fi încercat să o jefuiască pe femeie. A lovit-o de mai multe ori în zona capului, după care a fugit. Femeia și-a revenit și a anunțat o colegă despre cele întâmplate. Nefiind coerentă din cauza loviturilor, colega a sunat la 112, moment în care poliția a intrat pe fir.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au găsit-o pe victimă moartă. Încă nu se știe exact momentul în care aceasta a decedat. Cert este că femeia a fost găsită desfigurată.

Bărbatul este audiat de procurori în acest moment, împreună cu alți doi posibili complici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.