Ultima actualizare: ieri, 20:15
Locale

Incendiu în centrul municipiului Satu Mare. Apartament cuprins de flăcări

În cursul dimineții de ieri, ISU ”Someș” Satu Mare a fost solicitat sa intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament cu două camere al unui imobil situat în centrul orașului.

La fața locului s-au deplasat 10 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță tip SMURD.

La sosirea forțelor de intervenţie flăcările se manifestau la una dintre încăperi, unde ardeau diferite materiale combustibile. Deoarece casa scării era inundată cu fum, situație ce punea în pericol siguranța locatarilor, s-a procedat la evacuarea, în cel mai scurt timp, a tuturor persoanelor care se aflau în imobil (aproximativ 50 de persoane). Pompierii au reușit lichidarea rapidă a incendiului, împiedicând propagarea acestuia la restul apartamentelor.

În urma incendiului au ars elemente de mobilier și aparatură electrocasnică și s-a degradat zugrăveala din camera respectivă. Se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei care a dus la izbucnirea acestui incendiu. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Sursa – ISU Satu Mare

 

 

2 comentarii

  1. una Răspunde

    pe horea nr 6 a fost incendiulun drogat a dat foc locuintei

  2. una Răspunde

    drogatu iarasi a incendiat o locuinta pe horea politia sa l evacueze urgent nu putem dormi noaptea de frica dupa focul de duminica lau lasat liber este normal acest lucru si mai si are o multime de dosare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.