Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Crimă la Paris. Oșanul a coborât să ia la rost un șofer, acesta l-a călcat

Autoritățile franceze au reținut suspectul în cazul uciderii tânărului Ionel Viorel în vârstă de 23 de ani din Negrești Oaș. Potrivit ultimelor informații, suspectul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, a recunoscut că el a condus autoturismul Mercedes, cu care l-a călcat pe tânărul negreștean.

După audierea principalului suspect, precum și a martorilor, autoritățile franceze au refăcut filmul tragediei. Totul a pornit de la faptul că Ionel Viorel și un prieten de-al său, aflați la volanul unui autoturism VW Polo, au fost enervați de atitudinea prezentată de bărbatul de 29 de ani, șoferul Mercedesului, și l-au blocat pe acesta în trafic pentru a-i cere socoteală. Viorel și prietenul său au început să lovească oglinda Mercedesului, sperând că astfel șoferul va coborî. Doar că acesta din urmă s-a panicat, aflându-se singur în mașină, a început să facă manevre haotice pentru a scăpa, iar într-un moment de disperare a dat peste Viorel Ionel și a demarat în trombă.

Autoturismul Mercedes a fost găsit la scurt timp după incident, iar șoferul vinovat a recunoscut autorităților franceze cum s-a întâmplat totul.

 

9 comentarii

  1. Misu Răspunde

    Greu limbul asta român…..

    L-A CĂLCAT, nu LA CĂLCAT !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Dar ce ne mai miram de greselile unor asazisi jurnalisti cand avem un ministru al invatamantului agramat si analfabet functional…………

  2. John Răspunde

    Așa fac oșenii și în România.Din păcate aici nu pățesc nimic.pentru acești puțoi semi-salbatici ,nu exista lege.

  3. Aaaa Răspunde

    Cu un gutan mai putin in august…

  4. M Răspunde

    Smecher de romanica. Bietul francez va sta la parnaie din cauza boului.

    Cine nu s-ar panica intr-o astfel de situatie? Nu cred ca poate fi condamnat.

    • DA?! Răspunde

      Osanul era pe trecerea de pietoni? Bineinteles ca francezul nu a vrut sa il omoare, a incercat sa scape. Pacat ca nu avem si niste imagini/desene sa vedem cum au blocat borati de oseni masina aluia, poate se explica de ce a trecut peste el si cand a dat cu spatele.

  5. Cristian Răspunde

    Asta este. Trebuie sa stea pe curului lui sau ce creadea ca este in Certeze pe strada lui unde taranii au acest comportament??

  6. DA?! Răspunde

    Cum, cum? La blocat pe ala cu mertzanul si sa dat jos la el?

  7. Ica Răspunde

    Îmi pare rău de tinerețea lui și de durerea familiei. Odihnă veșnică tinere. Condoleanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.