Ultima actualizare: ieri, 21:42
Locale

FOTO&LIVE. Atac terorist la Satu Mare. Sute de persoane  evacuate într-o simulare

Atac terorist la Satu Mare. Sute de persoane sunt evacuate din Dedeman în această dimineaţă, într-o simulare de intervenţie a autorităţilor în cazul unui atac terorist.

Potrivit scenariului, centrul comercial a fost atacat de terorişti. Sunt evacuate circa 250 de persoane. La faţa locului este montat un spital cort pentru îngrijiri medicale. Câinii salvatori caută persoane sub dărmături.

La faţa locului intervin pompierii, poliţiştii, ambulanţierii, jandarmii şi alte forţe.

Vom reveni cu detalii.

În orice caz nu e cazul să vă alarmaţi! Anunţaţi-vă prietenii că este o simulare!

Situatie de urgenta. Pompierii in actiune

Posted by PortalSM on 28 Martie 2018

13 comentarii

 1. mihai Răspunde

  Interesanta simulare, sunt sute de oameni evacuate dar parcarea e goala. Cei care au organizat simularea sunt IRESPONSABILI, au interzis accesul masinilor de dimineata sa iasa bine simularea . Trebuiau sa faca simularea in conditii reale , cu parcarea plina de masini, fara loc pentru manevre. Oare va fi tras la raspundere cineva pentru aceasta farsa ?

  • Johny Cash Răspunde

   Vrei să dea cu toții cu stângu-dreptu? Au dat ei examen cu vârf și îndesat la Colectiv! Crezi că s-au schimbat multe de atunci? Doar că periodic mai fac și ei exerciții. Face bine mișcarea pentru sănătate.

 2. zzz Răspunde

  Doamne fereste de o situatie reala….se caca toti pe ei….

 3. pisti Răspunde

  Daca era parcarea plina se blocau masinile clientilor pe timpul exercitiului si iarasi nu va convenea.

 4. matroz Răspunde

  @[email protected]:face-ti pariu cu mine ca daca incepem si noi sa comentam la prostiile berbecilor de mai sus,creste numarul coment-urilor?

  • Norick Răspunde

   Eu te cred si fara pariu… :-)))

  • y Răspunde

   @matroz. Unii se inflamează instanateu, ce să faci? Niște Gică-contra profesioniști. Să le pice bine. Pe mine doar telenovela cu podul 3 mă interesează de altfel.

  • Supermaster Răspunde

   Da nu ar fi mai bine să iei tu o pauză!
   ?!?!

   • matroz Răspunde

    @Supermaster:mai nenica,eu fac pauza!Dar tu te-ai nascut pentru ca am comentat eu,altfel citeai in continuare reclamele de pe Podul Decebal!

 5. matroz Răspunde

  @[email protected] :ce era de demonstrat…Avem un nou amic,zice el super…

 6. mihai Răspunde

  Catev ganduri daca am tot comentat first. Atentat terorist. Ce s-a intimplat , a explodat o bomba ? Oare a murit cineva -e probabil- cu iei se ocupa cineva ? De ce au venit pompierii ? La atentate cu bombe nu sunt de obicei incedii iar pentru autorizatiile de incedii nu vii cu autospeciale. OK , a izbucnit un incediu, de ce sa vina asa de multi pompieri ca doar firma e autorizata, toate instalatiile sunt functionale si sting incediul in 2 minute ? Un mic amanunt, la firma in cauza cam toate produsele inflamabile sunt grupate in mijloc, vopsele, diluant, mobiler, toate inflamabile, daca e incediu acestea ard totusi echipamentele de interventie s-au aliniat si calat in parcare, mult prea departe…. as intreba , oare acest obiectiv are acces doar dintr-o singura parte, dinspre parcare, fara acces din partile in pericol, si are autorizatie de la pompieri ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primăria face ordine în oraș! Dispar toate afişele de pe străzi

Primăria municipiului Satu Mare face ordine în oraș! Pentru a reda orașului un aspect mai civilizat, primarul Kereskenyi Gabor a...

Închide