Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Cetățean pus la punct de un primar din județ. Și-a depozitat gunoiul în mijlocul drumului

Unul dintre cei mai riguroși primari din județul Satu Mare îi pune la punct pe cetățenii care nu reușesc să respecte comunitatea în care trăiesc și își bat joc de munca altora. Primăria Păulești, prin edilul-șef Zenoviu Bontea a taxat dur un cetățean care și-a depozitat gunoiul pe drumul dintre localitățile Ambud și Amați.

,,A fost surprins în timp ce depozita moloz pe noul drumul dintre Ambud și Amați! Cum poti califica astfel de fapte? Atenție amatorilor, în noua formație, poliția locală are mână liberă să își exercite competențele! În următoarea ședința voi propune creșterea drastică a sancțiunilor pentru asemenea fapte!”, a declarat primarul comunei Păulești, Zenoviu Bontea.

Bărbatul a fost amendat de Primăria Păulești cu suma de 500 de lei.

5 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Bravo! A;a da!

  2. Alex Răspunde

    Acel deseu uman trebuia bagat intr-o masina de gunoaie si depozitat la rampa de la Doba. Oricum nota 10 pentru Dl. Primar.

  3. abc Răspunde

    Dar vine Paștele domn primar! Nu lăsați pe omul sărac să facă curat la el acasă? Ce să faci dacă ”omul” ăsta pricepe prin curățenie că aruncă gunoiul peste gard la vecin! No,îi greu la cap! Poate acum pricepe. Și într-adevăr are primarul dreptate, e de tot râsul cât e amenda!

  4. Zoltan Răspunde

    Bravo Zenoviu. Asta da primar.

  5. Alex Răspunde

    Daca o facea in Anglia i s-ar fi confiscat masina, i-ar fi dus-o la cimitirul de masini si i-ar fi fost compactata. Apoi i s-ar fi verificat contractul de salubrizare, daca are , daca nu de cand nu are si ar fi platit toata suma. De obicei cam cei fara contract arunca peste tot gunoaie si aproape nu vezi un coltisor fara ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.