Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

FOTO. Parteneriat pentru dezvoltarea mediului economic din Satu Mare. ,,Este o zi istorică”

Sala mică de ședințe a Palatului Administrativ a fost gazda unui ,,eveniment istoric”. În această dimineață, luni, 19 martie, a avut loc semnarea Acordului de Parteneriat între organizațiile patronale și asociațiile profesionale, ce doresc să-și unească forțele în apărarea și reprezentarea intereselor membrilor lor.

La acest eveniment, condus de președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), Ioan Lucian, au participat, în calitate de observatori, reprezentanții Instituției Prefectului, Consiliului Județean, Primăriei Satu Mare, precum și instituțiile de control.

,,O spun fără să exagerez, ceea ce s-a întâmplat astăzi, reprezintă o zi istorică pentru mediul economic din județul Satu Mare. Este al șaselea județ în care noi organizăm un astfel de eveniment, iar astfel județul Satu Mare se alătură Bihorului, Clujului, Gorjului, Timișului și Brașovului. Este vorba despre o intrare în normalitate, iar oamenii de afaceri o doresc de foarte mult timp. Vorbim de coagularea mișcării patronale și asociațiilor profesionale, iar acest demers vine să ne adune laolaltă și să ne pună de aceeași parte astfel încât să putem să reprezentăm interesele membrilor noștri cu altă forță și cu altă profunzime”, a declarat președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român, Ioan Lucian.

Președintele UNPR a mai precizat că datorită acestui acord, administrația locală va avea un partener de nădejde cu care se va putea sfătui pe diferite probleme.

,,Acest acord va oferi posibilitatea ca de astăzi înainte administrațiile locale, instituțiile importante ale județului să aibă un partener cu care să poată dialoga și cu care să se poată sfătui și consulta, legat de modul în care mediul economic din județul Satu Mare să se dezvolte”.

 

 

Un comentariu

  1. Pisti Răspunde

    Rahat pe băț ! Asta a fost azi si rezultate de viitor zero !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.