Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTO&VIDEO. Furt ziua în amiaza mare. Un hoț a spart un magazin din centrul Sătmarului

Agitație mare la ora amiezii în centrul municipiului Satu Mare. Un magazin de antichități, nedeschis publicului, a fost prădat de hoți, iar polițiștii au blocat imediat zona reușind într-un timp scurt să pună mâna pe făptaș.

Totul s-a întâmplat astăzi, vineri, 9 martie, în jurul orei 12.00, când un trecător a observat că geamul magazinului situat pe strada Petru Bran este spart. Acesta a sunat imediat la 112. Ajunși la fața locului, polițiștii l-au găsit în scurt timp pe hoț. Prădătorul nu și-a socotit bine pașii și a fost prins de oamenii legii, fiind găsite asupra lui mai multe obiecte furate din magazin.

Știre în curs de actualizare.

2 comentarii

  1. hulyeliba Răspunde

    Tanti asta proprietara de ani de zile ignora proprietatea cu pricina, fiind avertizata asupra conditiilor tragice ale apartamentului respectiv de catre vecini de nenumarate ori insa ei nu-i prea pasa, ea fiind proprietara a mai multor spatii si apartamente in Satu-Mare. Se pare ca dupa un divort cu gust amar si anumite neantelegeri cu asociatia de locatari ea a hotarat sa isi exprime frustrarea prin a neglija total aceasta locatie. Imovest imobiliare, firma de administratie asociatii de locatari, nu face absolut nimic pentru a intretine acest jalnic bloc si unul din motivele bine intemeiate este acela al datoriilor uriase ale unor locatari printre care si tanti asta se afla. E o situatie conflictuala cu efecte cat se poate de negative asupra intregului bloc cu dreptatea undeva la mijlocul adevarului. Hotii si boschetarii misuna mai ceva ca sobolanii zi si noapte in acea zona infecta si asta pentru ca iluminatul e jalnic, curtea de la Gerodar e mereu plina de boschetari, tigani mizerabili si drogati care unoeri sunt alungati de politia locala chemata sa faca ordine.
    Nimic nu scapa nimanui si chiar pana si micul boschete tuja a ramas chel mai daunazi dupa ce un tigan borat a vandut crengutele rupte celorlalti traficanti de flori din parc. Sabotarea comertului cu flori din parcul central este o solutie, pur si simplu orasenii trebuie sa se abtina in a cumpara flori de la acesti mafioti. Cand ati vazut ultima data vreun tigan florar, agricultor sau palmas?

  2. cârcotaş Răspunde

    Bună aia cu ,,dreptatea e la mijlocul adevărului”.:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.