Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO&VIDEO. Simulare de atac terorist la Dedeman. Sute de persoane evacuate și numeroși răniți

A fost alarmă cu bombă în această dimineață la Dedeman. Mai exact, a fost vorba de o simulare de atac terorist, mai multe echipaje de pompieri, ambulanțe, echipaje ale poliției, precum și forțele speciale antiteroriste participând la acest exercițiu ce a avut ca scop verificarea capacităţii de reacţie şi intervenţie, a forţelor de ordine, într-o situație de forță majoră.

Jandarmi, poliţişti, pompieri, ofiţeri de informaţii, precum şi trupe speciale de intervenţie au participat în această dimineață, joi, 29 martie, timp de aproximativ o oră, la o simulare de atac terorist, la magazinul Dedeman de pe drumul Careiului din municipiul Satu Mare.

A fost simulat un atac major în care zeci de persoane au fost rănite și alte sute evacuate din magazin. În timp ce trupele speciale au intervenit pentru a stopa atacul, echipajele medicale au preluat răniții, acordându-le primul ajutor. După ce au fost stabilizați, răniții au fost preluați, unul câte unul, de ambulanță și duși la Unitatea de Primire Urgențe.

Într-un final, Pirotehniștii Serviciului Român de Informații au reușit neutralizarea elementelor explozive, plantate de teroriști în incinta magazinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.