Ultima actualizare: azi, 21:15

Locale

Poliția continuă raziile pe șoselele din Satu Mare. Șoferii indisciplinați, amendați la foc automat

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare desfășoară permanent activități de prevenire și combatere a accidentelor de circulație, fiind prezenți pe raza județului Satu Mare, atât în localități cât și în afara acestora.

Astfel că, în urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat în cursul zilei de ieri, 12 martie  a.c., 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 28 500 de lei. În cazul a 9 conducători auto, polițiștii au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Dintre aceștia, 8 conducători auto, cu vârste cuprinse între 22 și 47 de ani, nu au respectat viteza maximă legală, circulând cu viteze cuprinse între 102 km/h și 156 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă admisă de 50, 70 și 100 km/h.

Tot la data de 12 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe DN 19, în localitatea Livada, un conducător auto, de 29 de ani, din Botiz, care a efectuat o manevră de depășire neregulamentară în zona de acțiune a indicatorului rutier „Depășirea interzisă”. Bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.