Ultima actualizare: ieri, 21:05
Locale

Polițistul agresat are nevoie de îngrijiri medicale. Au rupt hainele de pe el

Unul dintre polițiștii atacați marți noaptea la Satu Mare are certificat medico-legal, în care se precizează că are nevoie de 4-5 zile de îngrijiri medicale. Doi poliţişti din Satu Mare au fost atacaţi azi noapte în timpul unei intervenţii de pe str. Caragiale. O femeie a devenit agresivă, lovindu-l pe unul dintre polițiști, moment în care aceasta a fost încătușată. Atunci, cei doi fii ai femeii au intervenit, atacându-i pe polițiști.

Conform surselor PortalSM, la un moment dat, agresorii au spus unui alt bărbat să le aducă o sabie din casă. În acel moment, poliţiştii au scos armele, iar unul dintre ei a tras două focuri de armă în plan vertical. Scandalagiii s-au calmat, au fost încătuşaţi şi ei şi duşi la poliţie pentru audieri. Cert este că în timp ce au fost atacați, unuia dintre polițiști i-au fost rupte hainele de serviciu.

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, sunt acuzaţi de ultraj.

Audierile continuă şi la această oră.

8 comentarii

 1. Unu' Răspunde

  În ale state, chiar și europene, indivizii erau morți la ora asta …

 2. Alex Răspunde

  Asta patesti daca te pui cu acesti indo-europeni.

  • abc Răspunde

   Vezi ca multe popoare intre care si tracii apartin de acest grup. Tiganii apartin grupului indoiranian, dialectului de Ind mijlociu. In rest ai dreptate, populatia asta pomenita cu 2 de r in fata e cam greu de dresat.

 3. Alex Răspunde

  @abc.Sunt atent cand imi aleg cuvintele, stiu si eu lucrul acesta si tocmai pentru a nu fi acuzat de rasism am folosit combinatia celor doua cuvinte. Insa daca te gandesti un pic combinatia celor doua cuvinte, mai releva un sens, adica primul, cu locul de provenienta, iar al doilea cu locul unde se gasesc acum.

 4. Alex Răspunde

  @abc. Mai clar, ceva de genul “sare verde”, primul sens ar fi o sare de culoare verde iar al doilea sens te duce cu gandul la broasca. Cand zic indo-european nimeni nu ma poate lua ca i-am jignit pe tigani.

  • abc Răspunde

   Așa este, eu de aceea am scris pentru că pot fi alții ofensați, grupul fiind foarte vast și diversificat. Practic grupul indoeuropean cuprinde cu indulgență vreo 3 miliarde de oameni.

 5. Alex Răspunde

  @abc. Nu cred ca le-am ofensat pe cele 3 miliarde, pentru ca am precizat ca e vorba de “acesti”. Sa stii ca nu sunt rasist, nici nu am probleme cu etniile, desi ma tenteaza cateodata si pe mine sa ating pe ici pe colo. Pentru mine omul e om; cred, totusi, ca nu se face prea mult pentru tigani, multi dintre ei nu stiu sa scrie si nu e usor in ziua de azi sa razbesti in societate cu acest handicap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.