Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

S-a decis: Răzvan Rentea, acuzat de triplu omor, rămâne după gratii

Răzvan Rentea, tânărul din Satu Mare ce și-a omorât părinții și bunica, a vrut din nou în libertate. Criminalul a fost trimis în judecată pentru triplul omor din satul Apa, însă acesta a contestat arestul preventiv.

Contestația făcută de Răzvan Rentea pe data de 12 martie a fost discutată vineri, 16 martie, în ședința Tribunalului Satu Mare. Fiul lui Gheorghe și Niculina Rentea, doi dintre cei asasinați, a fost ridicat de polițiști în data de 28 noiembrie, la câteva momente după înmormântarea celor pe care i-a ucis. Ziua următoare, în data de 29 noiembrie, Rentea a fost dus în fața judecătorilor, aceștia decizând atunci ca suspectul să fie arestat preventiv.

În urma ședinței, Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a respins cererea de eliberare din arest a lui Răzvan Rentea.

Decizia este următoarea:

”În baza art. 348 raportat la art. 207 alin. 4 Cod procedură penală menţine măsura arestului preventiv luată faţă de inculpatul RENTEA RĂZVAN MIRCEA, în prezent aflat în stare de arest preventiv în prezent aflat în stare de arest preventiv în Penitenciarul Oradea, prin încheierea penală nr.33/JDL/29.11.2017, pronunţată în dosar nr.4301/83/2017 a Tribunalului Satu Mare,definitivă prin Încheierea penală nr.38/CJDL/04.12.2017 a Curţii de Apel Oradea, în procedură de cameră preliminară, pe o durată de 30 de zile (…)”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.