Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO. Imagini dezolante! Tomberoane arhipline și mormane de gunoi în cartierele din Satu Mare

Operatorul de salubrizare din Satu Mare, Florisal, lovește din nou! Tomberoanele din unele cartiere din Satu Mare sunt arhipline de mizerie, localnicii din apropierea lor fiind nevoiți să-și pună sacii cu gunoi lângă tomberoane.

Mormane de gunoi, tomberoane arhipline și miros îngrozitor, aceasta este imaginea unor cartiere din municipiul Satu Mare. Fie tomberoanele sunt insuficiente, fie colectarea se face foarte rar. Cert este că cei care trebuie să ia măsuri, nu s-au grăbit să o facă în ultimul timp. Până atunci, localnicii sunt obligați să suporte imaginea dezolantă, împreună cu mirosul dezgustător.

4 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Așa e și în Micro17, ar fi suficiente, doar că zilnic văd mașini care opresc și aruncă sacii în pubele și pleacă mă departe. Plus boschetarii care scot sacii înapoi afară și împrăștie conținutul în jurul țarcurilor.

  2. altu' Răspunde

    exista solutie, mai multe tomberoane + paza permanenta de la militia comunitara, numai ca nu e cine sa solutioneze……next

  3. Alex Răspunde

    @altu’. In sfarsit ca mai postezi 2 randuri, ia sa vedem ce scrii tu. Mai multe tomberoane, zici… Nici vorba, pentru ca acolo sunt gunoaiele unora care stau la case si le aduc acolo, plus ca gunoiul s-a strans in doua zile sambata+duminica si cum duminica la Doba nu se lucreaza, lunea se strange cat pentru 2 zile. Paza permanenta, zici… alta prostie, ar trebui pazit fiecare loc cu tomberoane si asta 24 de ore din 24 de ore, adica vreo 600 de paznici. Le dai tu salariu? Ca trebuie stopata migratia gunoaielor sunt de acord dar asta inseamna sa prinzi faptasii si sa le dai amenzi, si cum amenzile nu sunt mici sigur si-ar face efectul. Cum e cu secta aia? Cand mai scrii inca 2 randuri fa bine si documenteaza-te.

  4. Ardelean Răspunde

    Koszi szepen Kereskenyi si citimanajerule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.