Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

UPDATE Accident între două autobuze. Trei persoane rămân internate în spital

In urma accidentului rutier din aceasta dimineata, un numar de 12 persoane, 4 femei si  8 barbati, au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare. 
Una dintre victime a primit cod rosu la prezentarea in cadrul UPU iar doua cod galben. Imediat dupa anuntarea accidentului, conducerea SJU Satru Mare a mobilizat mai multi medici si asistente din cadrul UPU si din specialitatile chirurgicale pentru asigurarea unei asistente medicale prompte si eficiente.
Dupa investigatiile efectuate, radiografii, tomografii, consult de specialitate, au fost internate in cadrul sectiei de Chirurgie un numar de 3 victime. Victima cu cod rosu, femeie in varsta de 28 de ani, a suferit o plaga contuza parieto-occipitala stanga (fara fractura) cu un hematon epicranian, un traumatism toraco abdominal (fara punerea in evidenta de leziuni interne), un traumatism la nivelul umarului drept. Pentru aceasta victima, stabila din punct de vedere hemo dinamic, s-a luat decizia internarii in cadrul sectiei Chirurgie.
Alte 2 victime au fost internate in cadrul sectiei de Chirurgie iar o alta persoana accidentata a refuzat internarea in spital. Celelalte victime ale accidentului au suferit leziuni traumatice minore si, dupa ingrijirile acordate si investigatiile efectuate, au părăsit unitatea spitaliceasca.
Sursa – SJU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.