Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

VIDEO. Drumul din Baba Novac, coșmarul nesfârșit al șoferilor. Cozma: ,,Drumurile trebuie puse la punct rapid”

Drumul județean 194 D Baba Novac este unul dintre cele mai dezastruoase drumuri din județul Satu Mare, iar comunitatea din zonă nu mai are mult până ajunge să fie izolată de restul lumii. Totul din cauza unor lucrări de-a dreptul execrabile și a nepăsării unor autorități ,,ocupate” cu alte treburi. Consilierul județean Adrian Cozma a fost în Baba Novac, acolo unde a discutat cu oamenii din localitate și a încercat să găsească soluții care să readucă zonă în civilizație din punct de vedere al calității infrastructurii.

Redăm integral mesajul consilierului județean Adrian Cozma:

,,Satu Mare e un județ mic, iar pentru a menține tinerii acasă și pe toți care sunt calificați intr-o meserie, trebuie să le dai o perspectivă. Toate drumurile trebuie puse la punct rapid din resurse interne, guvernamentale, europene sau chiar credite. Rapid pentru că nu ne permitem etapizat. Nimeni nu așteaptă două decenii. Oamenii astăzi se orientează să aibă condiții bune de trai, merg la Cluj sau în altă parte dacă nu te modernizezi. Aștept o altă abordare din partea conducerii CJ Satu Mare. E nevoie de o altă dinamică.

Nu putem pune deoparte bani, iar peste douăzeci de ani să modernizăm școli, spitale sau drumuri. Nu ne permitem. Sunt convins că mulți tineri ar alege să trăiască acasă dacă lucrurile ar fi puse la punct. Până la urmă avem un județ și un oraș decent dar care are nevoie de un leadership modern și o strategie de dezvoltare actualizată și potrivită pentru dinamica zilelor noastre”.

10 comentarii

  1. Robert Răspunde

    Locuiesc in Baba Novac și confirm ca este un dezastru drumul, nimeni nu face nimic.
    Bine ca a avut conducerea Consiliului de masini de lux.
    Rusine!

  2. Lavinia Răspunde

    Va felicit domnule Cozma, ca va interesați de problemele noastre, ale oamenilor de rând. Va rog sa veniți și pe drumul de Socond, e ceva de groaza si la noi.

  3. y Răspunde

    Iar începe rubrica ”Publicitate plătită”. Băiețaș, pune mâna pe lopată, de vorbe suntem sătui. Dar chiar nu înțeleg omul ăsta. Se bagă peste tot, parcă e în campanie. Dar după cunoștiințele mele vicele de la Consiliul Județean tot penelist e.
    Dar care e părerea lui față de NEPI? Față de podul Decebal? Despre starea pieței de alimente nr. 1 nimic? Aaa, am uitat, el cumpără la hipersupermarket. La piață merge Maskulik și Albu.

  4. Dorin Răspunde

    Așa slaba conducere nu a avut niciodată consiliu județean ca și acum.
    Mereu când a condus UDMR am regresat.

  5. Marius Răspunde

    Nu inteleg de ce unele persoane profita de situatia penibila in care ne aflam, doar pentru a se afirma… Probabil fac chestia asta fiindca nu sunt in stare sa faca ceva si atunci mai bine sarim in hainele cetateanului de rand, chiar daca ocupam o functie destul de inalta…

  6. Popica Răspunde

    Iara, începe avocătelul fost traficant sa plateasca sa-si faca un pic de imagine?

  7. Catalin Răspunde

    Cozma,la gara cu tine!Iar incerci sa iti faci imagine?
    Am vazut in articol ca tu cauti solutii.Daca ai fost acolo ce solutii ai gasit?Exemplifica ceva ca poate te duce capu mai mult ca pe altii…
    Dar atentie!!!Lasa discursul politic din care nimeni nu intelege nimic si nu ii mai critica pe altii si da solutii

  8. cârcotaş Răspunde

    Ce n-aţi înţeles? Omul a zis ,,rapid”!Mai clar nu văd cum ar putea zice.Ceilalţi,târâş-grăpiş,c-o fi c-o păţi,că la vară că la anul…În sfârşit unul care şi-a dat seama că trebuie făcute RAPID.No hai,mâine nu că-i duminică dar luni angajaţi un credit şi rapid la treabă!

  9. Lucian Răspunde

    Bravo domnule Cozma! Sunteți singura voce a opoziției ! Îmi place ca spuneti lucrurilor pe nume. Dați pe ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.