Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

APIA Satu Mare a încheiat cu succes campania de preluare a cererilor unice pe suprafață

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Satu Mare a făcut pași importanți în acest an, ultima reprezentație și, totodată, cea mai importantă de până acum, fiind încheierea cu succes a Campaniei de preluare a cererilor unice pentru subvențiile agricole. Potrivit reprezentanților APIA, campania s-a dovedit a fi una de succes, nivelul suprafeței pentru Satu Mare fiind mult îmbunătățit.

La finele acestei campanii de preluare a cererilor, agenția de plăți se laudă cu o suprafață realizată de 228.269 de hectare, mai mult decât anul trecut, când s-a realizat suprafața de 224.861 de hectare.

,,În ceea ce privește numărul cererilor depuse, în anul 2018 s-au depus 18.560 de cereri, mai puține cu 227 decât în 2017. A fost o campanie de preluare de cereri extrem de solicitantă pentru funcționarii APIA. Meritul pentru creșterea acestei suprafețe se datorează, în primul rând fermierilor, după care, desigur, funcționarilor APIA, care au trudit și în zilele de sărbătoare legală. Aș dori să mulțumesc funcționarilor APIA pentru mobilizarea și profesionalismul demonstrat în aceste zile”, a declarat directorul APIA Satu Mare, Virgil Dragoș.

Aceste date privind cererile unice de plată pentru subvențiile agricole din Campania 2018 au fost date publicității în această după-amiază, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul APIA Satu Mare. La conferința de presă au mai participat directorul adjunct al instituției, Gheorghe Mihalca, șeful Serviciului Autorizare Plăți, Ionuț Petric, respectiv directorul Direcției Agricole Satu Mare, Ioan Cioltean.

10 comentarii

  1. Macsim Răspunde

    Cel mai slab director al APiA din toate timpurile. pesedeu rusinea orasului de pe Somes

  2. Vasilica Răspunde

    Interesante criteriile de angajare in Apia de partid si de religie oare cum se poate asa ceva ?

  3. Nino-nino Răspunde

    Mai ales de religie! Ce, la DSP cum s-a facut? Oare?

  4. Kiwi Răspunde

    Cel mai incapabil director promovat fara nici o pregatire , studii politice , ranchinos , obedient la fel ca mos craciun ….

  5. Kowe Răspunde

    Les si altii care au promovat

  6. Kowe Răspunde

    MACSIM da spune ceva si de Transurban sau de Agentia / oficiu de plati …..

  7. Brutus Răspunde

    Excelente in agricultura……

  8. Vasile Pop Răspunde

    Este regretabil faptul cum oameni din interior scriu sub protectia asa zisului anonimat comentarii rautacioase. Cand noi poporul Roman vom invata sa ne respectam ca oameni simplii unii pe altii si sa nu acuzam si sa nu judecam fara sa stim toate datele problemei, atunci vom sti sa ne alegem si conducatorii incepand de la Bucuresti pana la ultima institutie deconcentrata. Pana atunci vom fi nemultumiti si nu se va schimba nimic.

    • figaro Răspunde

      Atat puteti voi pesedistii, sa va dati la gioale unul altuia, evident sub protectia anonimatului. Comentarii pe langa subiect, fara nicio legatura cu activitatea profesionala a fiecaruia. Apar cativa comentatori, care din frustrare ca a fost inlaturati arunca cu dejectii intr-unul sau altul, cu care se pupau pana mai ieri. Ce sa-i faci, asa sunt oamenii!!! Intr-adevar, nu ne vom face bine in veci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.