Ultima actualizare: azi, 17:44
Locale

FOTO. Femeie amendată și lăsată fără mașină în Vama Halmeu

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Halmeu au descoperit 850 pachete cu țigări de ascunse în mașina unei femei din Ungaria. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătoarea autoturismului a fost amendată.

Duminică, 20 mai a.c., în jurul orei 13.00, la P.T.F. Halmeu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, Natalia E., în vârstă de 40 de ani, cetățean maghiar, conducând un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în Ungaria.

Existând suspiciuni că aceasta ar putea avea ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra vehiculului. Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bara de protecție spate (cu acces din portbagaj),  540 pachete de ţigări marca Rothmans, iar în pragurile autoturismului, alte 310 pachete de țigări de aceeași marcă, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 3.825 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, conducătoarea auto a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 18.000 lei, a fost reținut.

Sursa – Politia de Frontiera

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.