Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTOGALERIE. Lucrările la fabrica de la Medieșu Aurit, în plină desfășurare. Se caută muncitori

Lucrările la noua fabrică din Medieșu Aurit sunt în plină desfășurare, iar impunătoarea construcție capătă proporții pe zi ce trece. Reprezentanții fabricii, cei de la Alu Menziken, caută deja muncitori, dat fiind faptul că producția va începe încă din acest an. În primul an, noua fabrică de 45 de milioane de euro va crea peste 200 de locuri de muncă.

Așadar, cum lucrările sunt în floare, compania a început recrutările: ,,La Alu Menziken toată lumea poate găsi nu doar un loc de muncă, ci o oportunitate de a construi o carieră, un mod de a-si afirma si a atinge potenţialul maxim de dezvoltare. Apreciem si ne concentram pe calitate şi profesionalism ȋn toate acţiunile noastre, pe performanţă şi oportunităţi egale”, este mesajul companiei.

Reprezentanții fabricii din Medieșu Aurit caută șef de echipă (producție), purchaser (with German and English), Junior Accountant/Bookkeeper, Inside Sales Representative – with German, Inside Sales Reprezentative, Operatori Topitorie, Recrutor, Inspector Resurse Umane, Inginer calitate, Mecanic/Electrician, Responsabil SSM, Inginer Automatist, Inginer Ofertare, Planificator, Controlor calitate și Coordonator logistică.

Pentru mai multe detalii privind job-urile oferite de Alu Menziken accesați link-ul următor —–> Alu Menziken

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.