Ultima actualizare: azi, 21:30
Locale

FOTO. Peste șase mii de țigări, găsite în mașina unei sătmărence

În scopul eficientizării activităţii de prevenire și combatere a fenomenului evazionist care se manifestă cu precădere în domeniul producerii, deținerii și comercializării de tutun, ţigări de contrabandă şi alcool în afara antrepozitului fiscal, în data de 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Livada, au desfăşurat activități de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale în domeniile menționate.

Astfel, au identificat în trafic, pe DN 1C, un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 52 de ani, din Baia Mare. În autoturism se afla un pasager, de 37 de ani, din Apa, care avea asupra sa, cantitatea de 6 200 de fire de țigarete, pentru care nu a putut să prezinte acte de proveniență.

În cauză de efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

2 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Idioti de “ziaristi”!!!!suna mai bine 6ooo de tigarete(mai alarmant)decat 300 pachete de tigari!cere-tiajutor ptr.a scrie un articol,cu siguranta cineva ,fara sa se cheme ziarist v a face un articol care sa fie citit de mai multe persoane.rahati ce se vreau senzationalisti!!

  2. Xece Răspunde

    “în domeniul producerii, deținerii și comercializării de tutun, ţigări de contrabandă şi alcool în afara antrepozitului fiscal”!hmmmm…poliția a trecut la Finanțe cumva?!sau poliția vrea sa preia atribuțiile Finanțelor?!tara de milițieni ce am ajuns!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTOGALERIE. Apa, turismul și produsele tradiționale din Sătmar, promovate la EXPO – 2018 „Fabricat în Satu Mare”

Județul Satu Mare este prmovat intens în aceste zile în cadrul celei de-a VII-a ediții a evenimentului EXPO – 2018 „Fabricat...

Închide