Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Peste 100 de motocicliști, în marș pe străzile Sătmarului. Polițiștii, alături de ei

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost alături de motocicliștii Asociației Eagle Bikers Satu Mare, în demersul acestora de a conștientiza participanții la trafic despre faptul că, în vederea asigurării unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice este nevoie de respect reciproc din partea tuturor categoriilor de șoferi.

Sub sloganul “Respect în trafic !”, Asociația Eagle Bikers Satu Mare a organizat, astăzi, 11 mai a.c., un marș moto, având ca scop atragerea atenției tuturor participanților la trafic asupra faptului că, odată cu încălzirea vremii, motocicliștii sunt tot mai prezenți în trafic, și că reducerea numărului de accidente de circulație în care sunt implicați motocicliștii depinde și de atenția pe care ceilalți șoferi le-o acordă.

La marș au participat aproximativ 150 de motocicliști, care  s-au deplasat alături de polițiștii prezenți, din municipiul Satu Mare înspre localitatea Viile-Satu Mare, pe traseul: Str. Botizului- B.dul Henri Coandă- Pod Decebal- B.dul Octavain Goga- B.dul Lucian Blaga- Viile Satu Mare.

În localitatea Viile Satu Mare, aceștia au făcut o oprire, la Monumentul Motociclistului, pentru a depune coroane și a aduce un omagiu prietenilor săi motocicliști, trecuți în neființă.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

 

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Aviz donorilor de organe: RESPECTUL SE CÂȘTIGĂ! Nu te naști cu el, trebuie să-l meriți!
    Vineri după-masă, spre seară, reveneam dinspre Ardud spre oraș, și ghici cine nu mi-a acordat prioritate și a demarat în trombă la Aerocub?!? Un donor de organe pe o troșcoletă cu motor! Dacă-l plesneam în plin, cum era?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.