Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

FOTO. Salvatorul Romeo Kulcsar a primit, oficial, Diploma de ,,Cetățean de Onoare al comunei Santău”

Romeo Kulcsar, tânărul erou ce și-a donat o parte din ficat pentru a salva viața unei tinere a primit, oficial, Diploma de ,,Cetățean de Onoare al comunei Santău”, localitatea din care provine tânăra salvată.

După ce Consiliul Local al Oraşului Tăşnad nu a adunat suficiente voturi pentru al desemna pe eroul Romeo Kulcsar cetăţean de onoare, reprezentanții comunei Santău, localitatea din care provine Anett, tânăra salvată, nu au stat pe gânduri și au votat în unanimitate desemnarea lui Romeo ca cetățean de onoare.

”Fata care a fost salvată este din Chereușa, comuna Santău. Ne-am gândit la acest lucru chiar după gestul pe care l-a făcut, însă a mai trecut puțin timp. Am văzut că a vrut Tășnadul să îl desemneze și nu am vrut să tulburăm lucrurile. Este un semn de recunoștință din partea noastră, pentru că nu toată lumea ar avea curaj să facă asta. A fost salvată o fată din comuna noastră și suntem foarte mândri de el. Romeo Kulcsar va beneficia de toate facilitățile, conform legii”, a declarat, pentru PortalSM viceprimarul comunei Santău, Sergiu Silaghi, imediat după votul din Consiliul Local.

După aproximativ două luni de la votul din Consiliul Local Santău, Romeo Kulcsar a primit, oficial, Diploma de ,,Cetățean de Onoare”: ,,Oficial Cetățean de onoare al comunei Santău! Mulțumesc pentru aprecierea enormă a gestului!”, a declarat tânărul erou.

5 comentarii

  1. Sătmărean Răspunde

    Felicitări Consiliului Local Santău! Romeo Kulcsar chiar merită titlul de cetățean de onoare!

  2. Sătmărean Răspunde

    Prin gestul său nobil, Romeo Kulcsar a dovedit că e un om deosebit și a făcut mare cinste Sătmarului!

  3. Macsim Răspunde

    Pe Martirul Govor nu-l premiati?

  4. Dan Răspunde

    Bravo, Santau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.