Ultima actualizare: azi, 20:58
Locale

FOTO. Sătmăreanca Raluca Dumitru a câștigat un prestigios concurs și o excursie în Franța

Raluca Dumitru, elevă a Colegiului Național ”Doamna Stanca”, este câștigătoarea celei de-a şaptesprezecea ediţie a festivalului “Chants, Sons sur scene”, desfășurat la Baia Mare.

Sătmăreanca Raluca Dumitru este învingătoarea festivalului “Chants, Sons sur scene”, la categoria 18-25 ani, obținând locul I la evenimentul ce reunește participanți selecționați atent din mai multe județe din România. Alături de prestigiul obținerii locului I, tânăra a câștigat și o excursie de 10 zile în Franța.

Ștefania Hotca, elevă a Colegiului Național ”Mihai Eminescu”, este de asemenea o câștigătoare. În cadrul aceluiași festival, tânăra a obiținut premiul special.

Festivalul de muzică francofonă “Chants, Sons sur scene” este un bun prilej prin care iubitorii de muzică promovează limba franceză prin cântec. Organizatorii festivalului au fost: Asociaţia “Chants, Sons sur Scene”, Asociaţia Profesorilor de Franceză din România, Institutul Francez, Teatrul Municipal şi Municipiul Baia Mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale, Naţionale
VIDEO. Sâmbra Oilor la Chicago. Oșenii au făcut spectacol

Sâmbra Oilor, străvechiul obicei din Țara Oașului, a ajuns până la Chicago, cel mai mare oraș din statul Illinois, Statele...

Închide