Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. Se repară craterul de pe b-dul Octavian Goga. Trafic infernal

Craterul pe de pe bulevardul Octavian Goga din municipiul Satu Mare a căpătat proporții. Muncitorii care lucrează în zonă au spart o mare parte din asfalt, în încercarea de a stopa, în sfârșit, surparea.

Lucrările care se efectuează în zonă au însă și consecințe. Traficul este parțial blocat, șoferii sunt redirecționați spre bulevardul Cloșca, iar coloane de mașini se formează în mai multe direcții, în fiecare minut.

 

15 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    Haloo, citimanajeru? Gumisu? Senkisehol?

  2. DRIVER Răspunde

    De itt vannak…suntem aici cu totii..
    Salar bun…jol fizetett munkahely…lucru nimic doar vorbe…sok beszéd (hazugság)
    Conducere zero. ..asta e la primaria SM.
    Banii sa iasa…in rest sa moara poporul de ciuda si de nervi….ha..ha..ha

  3. abc Răspunde

    Întrebare de baraj. Dacă acum 6-7 săptămâni de Paștele catolic tot acolo a fost avaria majoră și au schimbat conducta atunci acum care e motivul că tot exact acolo s-a rupt conducta? Ce naiba de conductă au băgat atunci în pământ de rezistă doar atât? Nu cred că voi/vom primi răspuns de la această conducere ”competentă”.

    • T Răspunde

      N-au băgat nici o conductă, au pus niste super glue cu niste saliva și gata.

  4. Rodica Răspunde

    Bataie de joc e putin spus , ce se face acolo! Ca peste tot de altfel, in orasul acesta ! Este a doua oara in decurs de o luna jumate cand se surpa carosabilul si se repara de mantuiala ! Cine suporta aceste cheltuieli inutile ? Cine isi asuma respunderea pentru ceea ce se intampla? Pana cand mai toleram ? Acum vre-un an Apaserv -ul lui peste a facut niste lucrari acolo – se vede treaba ca a fost de calitate toata treaba din moment ce periodic acolo trebuie sa se intervina ( si nu e singurul loc) ! Sunteti de tot…… rahatul ! Trageti apa si plecati !

  5. Ardelean Răspunde

    Nu prea pot trage apa gumisu si citimanajeru, ca nu este.

  6. Dora Răspunde

    Da, primaria e de vina pentru tot ce se intampla in oras, nimeni nu pune mana nici macar sa isi faca ordine in fata blocului, primaria e de vina ca unii n-au 7 ani de acasa si arunca pe geam toate gunoaiele, primaria sa le sape gradina din fata blocului, sa le dezapezasca masina iarna…eventual pentru unii sa le si mestece mancarea..ca la primarie nu se face nimic…toate actele care intra le rezolva Sfantul Duh…unii ar trebui sa mai si puna mana ..nu sa tot critice..ca asta se face in fiecare mandat..criticati mai bine Guvernul..care imparte banii..

    • Rodica Răspunde

      Ai cumva impresia ca din cauza celor fara 7 ani de-acasa, care arunca gunoaie ,s-a surpat carosabilul ? Sau trebuie sa vina Guvernul asta de doi bani sa-l repare ? Da autoritatile locale ale cui reprezentante sunt ? Primaria a cetateanului , iar prefectura a guvernului ! Intre cele doua ar trebui sa existe conlucrare in folosul cetateanului platitor de taxe . In ceea ce priveste banii impartiti de guvern , stie toata lumea cum si i-au impartit – si-au marit salariile pana la cer , iar acum asteapta sa le pice bani din ….cer si pentru niste investitii !

  7. DRIVER Răspunde

    Proast dracului ce esti.
    Eu sa ma duc de pe i.c. brateanu sa fac drumul pe goga.
    Idioata ce esti.
    Iar ptr rezolvatul actelor primesti un salar frumos…repet idioata ce esti.

  8. Ardelean Răspunde

    Draga dora…exista doua variante, iti platesti impozitele si poti emite pretentii justificate, ca doar betivu, citimanajeru si gumisu sunt platiti din banii tai, sau iei ajutor social si e normal atunci sa pui mana pe sapa.

  9. gheorghe Răspunde

    No faina treaba n-am ce zice.Da eu de mult nu ma mir de nimic in orasul si tara asta in care traim.M-as mira daca ar merge ceva bine….DA atunci ar fi ceva de mirat,dar chestii din astea,,banale””,o teava sparta,blocaj rutier in tot orasul,cand este o ploaie asa de peste cinci litri pe metru patrat se infunda canalizarile de trebuie sa circuli cu barca,astea sunt ,,mizilicuri”pentru cei care au condus si care conduc urbea aceasta !!Sa va spun una asa de fapt divers:Exista un bulevard mare si lat in acest oras unde nu este canalizare utilizabila.Adica exista canalizare ,,sub presiune””dar toti cei care s-au bransat la ea au avut marea surpriza sa le vina continutul canalului ,,inapoi””adica instalatia si teava care este introdusa nu are capacitatea de a absorbi toate gospodariile de pe acel ,,bulevard”.Este vorba de Bulevardul Lucian Blaga….M-as MIRA da chear m-as mira ca cineva sa faca ceva in sensul de a rezolva aceste probleme pentru locatarii acestui oras.!!!Pai acei oameni ce sa zica?TOTI dar absolut TOTI politicienii care au condus acest oras sunt vinovati de ceea ce ni se intampla noua acum !!!

  10. abc Răspunde

    Azi e ședință extraordinară pe tema Apaserv de la ora 14 la Primărie! Ar trebui mers acolo în semn de ”mulțumire” pentru că ședința este publică.
    https://www.satmareanul.net/2018/05/22/sedinta-extraordinara-la-primarie/

  11. Rodica Răspunde

    Pai sedinta au anuntat-o pe 24 mai , astia chiar vor sa ne deruteze complet ? Cat despre faptul ca este publica , am avut vreo doua tentative de participare si am fost refuzata ( nu chiar politicos) pe motiv ca n-am anuntat intentia mai demult ! Cum vine asta ? Poate participa oricine , dar lasam pe cine avem chef si nu ridica probleme ? Le propun alta locatie pentru sedinta , acolo unde au astupat craterul pe carosabil , sa vedem daca rezista ! Daca nu rezista in picioare sa se aseze pe borduri !

  12. Costicăăăă Răspunde

    Le taie indemnizația la cei din consiliul de administrație ?

    Câți ar mai rămâne daca le-ar tăia cei 2800 de lei pentru o ședință pe luna, dar dacă sunt două ședințe ???????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.