Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTOGALERIE. A început montarea noului material în ,,Groapa lui Gyuszi”

Groapa lui Gyuszi începe să își schimbe fața. Noul material cu care va fi acoperită groapa din Pasajul Corneliu Coposu se află deja în centrul nou al municipiului Satu Mare, muncitorii trecând deja la montarea propriu-zisă.

În locul lemnului Tekk, groapa lui Gyuszi va fi reabilitată cu ajutorul unui material proaspăt, compus din plastic și lemn. Întreaga lucrare va fi finalizată până la startul Zilelor Orașului Satu Mare.

8 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    Bine ca rahatul asta de groapa are prioritate in fata cladirilor istorice ale orasului…alti bani alta distractie

    • Alfonzo Răspunde

      Cipri… mai bine taceai…

    • Bogu Răspunde

      Cladirile istorice in proprietatea primariei?! Nu stiu daca au macar una. Multe cladiri istorice sunt retrocedate si au proprietari pesroane fizice/juridice sau apartin unor institutii ale statului. Tu vrei ca primaria sa le renoveze lor cladirea? Sa nu cumva sa vrei sa ajungi primar vreodata…..

      • Dan Răspunde

        Dar cladirea de pe Stefan cel Mare,care a stat atatia ani sa pice,in ce temei legal a fost reabilitata din bani publici? Si tie ti se pare un lucru bine facut ce se intampla la “groapa lui Gyuszi”? Acei ingineri supracalificati,carora le luai apararea , nu vad ca acest material nou care se monteaza, se pune pe o structura invechita,in unele cazuri putrezita? Peste cativa ani,cand vor aparea probleme iar, va fi tras careva la raspundere?

        • y Răspunde

          Răspunsul la prima ta întrebare este – Temeiul legal pentru reabilitare este o sentință definitivă. Primăria este coproprietar, finanțează tot proiectul iar persoanele fizice coproprietare vor returna partea lor de bani.
          Pentru a doua ta întrebare – Ai văzut tu vreodată pe cineva tras la răspundere pentru vreo lucrarea executată prost și totuși recepționată de autorități?

          • Dan

            Nu am vazut,dar tare mi-as dori sa apuc ziua aia. Poate asa nu s-ar mai inghesui pe functiile astea toti idiotii ratati ai societatii.

  2. Consilier Răspunde

    Stai jos! Nota 4!

  3. alex Răspunde

    Nota bene!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.